ANJA FORSNOR

Mamma baby yoga

Godmorgon! Nu är jag och Lily på väg till Altromondo yoga där vi ska på mamma baby yoga. Vårt första träningspass ihop, det ni! Ska bli riktigt mysigt och spännande att yoga i en sal full med små bebisknoddar. Det är ju inte utan att man är lite nervös, kommer Lily tycka det är mysigt att ligga där i rummet eller kommer hon vilja sitta i min famn hela tiden… fortsättning följer.

Wish me luck!

altromondoyoga

Ni kanske minns att jag även gick på gravidyoga här under graviditeten? Här kan ni läsa mer om det. Jag kan verkligen rekommendera gravidyoga, för mig var det ett av de bästa sätten att förbereda sig inför förlossningen.

Lästips!

> 5 saker att unna dig när du är gravid

> De bästa träningstightsen för gravidmagen

> Behöver man verkligen amningsplagg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja,

  Skulle inte du kunna tipsa lite om yoga efter förlossning. Har hört att man ska undvika vissa rörelser i och med magdelningen eller att man kan vara överrörlig när man ammar. Vet du något om detta? Isåfall så får du gärna tipsa.. ☺️
  Lycka till!

  Sara 2016-02-10 13:02:12
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Så intressant fråga, jag blev så inspirerad att jag skrev ihop svaret som ett lite längre inlägg som publiceras på söndag. Håll utkik efter det! Stor kram

   Anja Forsnor 2016-02-19 23:08:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!