ANJA FORSNOR

Gravidyoga

anja-yoga-elle

Jag har äntligen börjat yoga igen efter sommaren och det känns så himla skönt! Jag gick ju en gravidyogakurs på Altromondo yoga i våras men det var väldigt tidigt i graviditeten och då tränade jag i princip helt som vanligt fortfarande. Jag var bara i vecka 14 och hade knappt någon tendens till mage så jag kunde nog inte riktigt ta till mig alla delarna av gravidyogan. Just nu tränar jag inte alls lika intensivt som tidigare och då känns yogan helt rätt.

Var på första passet hos Jennie i tisdags och det kändes så skönt att köra igenom hela kroppen. Vi får även lära oss profylaxandning och det tror jag verkligen att jag kommer ha stor nytta av sen. Nu ska jag bara öva, öva och öva en massa så andningen sitter som den ska, haha. Jag tänkte försöka träna yoga så länge jag kan fram till förlossningen för att förbereda kroppen på allt som komma skall. Ni som kört gravidyoga – hur nära inpå beräknad förlossning tränade ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!