Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Gravidyoga

anja-yoga-elle

Jag har äntligen börjat yoga igen efter sommaren och det känns så himla skönt! Jag gick ju en gravidyogakurs på Altromondo yoga i våras men det var väldigt tidigt i graviditeten och då tränade jag i princip helt som vanligt fortfarande. Jag var bara i vecka 14 och hade knappt någon tendens till mage så jag kunde nog inte riktigt ta till mig alla delarna av gravidyogan. Just nu tränar jag inte alls lika intensivt som tidigare och då känns yogan helt rätt.

Var på första passet hos Jennie i tisdags och det kändes så skönt att köra igenom hela kroppen. Vi får även lära oss profylaxandning och det tror jag verkligen att jag kommer ha stor nytta av sen. Nu ska jag bara öva, öva och öva en massa så andningen sitter som den ska, haha. Jag tänkte försöka träna yoga så länge jag kan fram till förlossningen för att förbereda kroppen på allt som komma skall. Ni som kört gravidyoga – hur nära inpå beräknad förlossning tränade ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson