ANJA FORSNOR

Tips på träningstights för gravida

Har du något tips på bra gravid-träningstights? Beställde ett par från Lindex, men de var alldeles för stora. Kram!

Hej! Jag hamnade i samma dilemma när jag var gravid, tyckte inte det fanns något roligt utbud av preggo-träningskläder alls. Mitt tips är att köpa bra och mjuka yogatights i skönt material! Jag använde dessa från lululemon och de här från Röhnisch med hög midja. De funkade fint under hela graviditeten, även på slutet när magen växte som mest.

H&M har även jättefina seamless yogatights som borde funka! Sen använde jag även dessa svarta lite tunnare gravid-leggings från mama-avdelningen på H&M.

Hoppas du hittar några du tycker om!

Metro

En månad innan beräknad förlossning och magen började växa rejält. På bilden har jag ett par tights från Uniqlo med hög midja som tyvärr verkar vara slutsålda överallt. Top från Nike och jacka från lululemon!

Läs också: 

> Mina bästa gravidövningar

> Tips på gravidolja

> Hur åt jag under graviditeten?

> Äta för två när man är gravid?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Behöver tips på tights som inte är så avslöjande om det kommer några droppar kiss under passet… Händer mig inte alls ofta men det har hänt och vill därför vara på den säkra sidan.. Mina svarta Nike är inte så bra på detta… Kanske för matt tyg..?

  Sofia 2016-09-25 22:48:49
  Svara
 • Jag har köpt ett par träningstights från mamalicious, sitter bra, är hyfsat snygga och prisvärda! 🙂

  Karin 2016-01-06 15:08:56
  Svara
 • Åh tack vad gullig du är som svarade så bra på min kommentar 🙂 jag ska genast kika in dina tips! Mina träningstights börjar bli lite trånga i midjan nu 🙂 kram från mig (v13+2)

  Sofia 2016-01-05 22:57:00
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hoppas det kan vara till någon hjälp! Det är inte helt lätt när man börjar växa ur sina kläder, tycker utbudet av preggokläder över lag är ganska trist. Man vill ju fortfarande känna sig snygg, inte köpa något bara för att det är det enda där magen ryms 🙂 Klappa magen från mig. Kram!

   Anja Forsnor 2016-01-05 23:13:54
   Svara
 • Kommer du skriva något om hur man ska träna efter att man fött b arn? man hör så m kt om att man får inte göra ditte o datten…muskler som är uttöjda mm mm.

  Sofia Tsikkinis 2016-01-05 13:15:22
  Svara
  • Svar på Sofia Tsikkiniss kommentar.

   Absolut! Håller själv på att sätta mig in i det nu mer och mer, nästa vecka börjar jag köra med PT och då kommer jag dela med mig av alla tips här i bloggen! Stay tuned 😉

   Anja Forsnor 2016-01-05 23:11:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!