ANJA FORSNOR

SEPTEMBER, I LOVE YOU

Jag bara älskar det faktum att man kan gå barbent ända in i september, så underbart! Njuter till fullo av varje dag som jag slipper stänga in benen i byxor. Jag vet inte hur ni är, men jag klär mycket hellre på mig upptill med en tröja eller jacka och fortsätter gå barbent så länge jag kan.

Men alltså hörrni, helt galet många tävlingsbidrag som redan trillat in. Ni är ju helt vansinnigt grymma! Jag och Julia har redan insett att det kommer bli en tuff match att lyckas utse en vinnare, satan vad bra ni är. Keep ’em coming!

Nu ska jag iväg en sväng till kontoret och jobba undan lite, sen väntar ett optikerbesök, möten, lunch, möten och ikväll – efterlängtat häng med Fia. Inte träffat henne sen bröllopet och jisses vad vi har mycket att ta igen! Vi ska först svassa runt på CHIC-festen och sen en sväng till Oh My! som har sensommarfest. En mycket bra torsdag vill jag lova.

frukost-jordgubbar-melon-blabar-keso-fruktsallad

Fruktsallad med vattenmelon, jordgubbar, blåbär, vindruvor och keso kan aldrig bli fel. Frukost eller mellis, yum yum! Fast den här veckan kör jag ju mat från Doctor Salad, ska dela med mig mer av det senare…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Anja! Jag undrar vad du använder för kamera när du tar dina härliga bilder? Kram

  Madeleine 2016-09-09 16:10:46
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Hej och tack! Jag använder Canons kamera EOS M3 som är riktigt grym, bästa jag haft. Har köpt till ett 55 mm objektiv som jag ofta använder till matbilder, tex. den i inlägget. Tips!

   Anja Forsnor 2016-09-09 20:56:58
   Svara
 • Instämmer helt! Bara ben är det bästa, känner mig också så instängd i byxor. September är nog egentligen min favoritmånad även om jag älskar sommaren. Och när september visar sig så här är det ju helt underbart! Ha en fin helg!

  Sofia 2016-09-09 10:02:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!