Gör en liten paus bland alla semesterbilder för att tipsa om den här enkla tonfisksalladen jag slängde ihop innan vi for hit. Den perfekta lunchen eller middagen när man har ont om tid och vill få i sig något fräscht och gott.
I botten av salladen har jag kokt farro, är ett vetegryn som liknar ris, men man kan enkelt byta ut det mot råris, quinoa, matvete, bovete, bulgur eller vad man själv föredrar och har hemma.
Blanda ner ruccola och mangold med farron och ringla över olivolja, sesamolja, citronsaft, salt och peppar. Hyvla eller skär tunna skivor av polkabetor och sött äpple (tex Pink lady) och toppa med tonfiskröra och persilja.
Recept på min tonfiskröra hittar ni här, den här gången la jag även till kapris som är så gott till tonfisk.
Har precis böjat använda en mandolin i köket och är redan såld. En helt ny värld av maträtter öppnade sig när man kan hyvla grönsaker så tunt och fint. Visst blir det vackert?
Det är så lite så. Självklart ställer upp och stöttar! Hoppas du skriver en till bok nån gång med lunch/middagstips. Stor kram tillbaks! <3
Hej Anja!
Jag tänkte bara fråga dig; vilka hudprodukter använder du? Använder du ekologiskt?
kram A
Hej! Jag använder nästan uteslutande Estelle & Thild när det kommer till hudvård i ansiktet, de har fantastiska produkter. På kroppen använder jag oftast lotion från Biotherm eller smörjer mig med kokosolja (japp, samma som jag använder i matlagning). När det kommer till smink är jag tyvärr inte lika duktig på att använda ekologiskt och där varierar jag mer mellan olika märken. Kram!
Tack för en fantastisk bok! <3 Tack för all inspiration du ger! Älskar att testa och få nya rutiner inom frukostarna. Nu är det bara testa fler recept!
Åh vad glad jag blir. Tack fina du för att stöd och all pepp! Stor kram <3