ANJA FORSNOR

Sömnlösa nätter

Gäsp! De senaste nätterna har Lily härjat runt och inte låtit mig sova en blund. Hon yr runt i sängen och försöker rulla runt och vända sig och blir så frustrerad när det inte går som hon vill. Det spelar ingen roll om hon sover i sin egen säng eller mellan oss. Där fick jag igen för att jag här nästan skröt om hur bra hon sover om nätterna. Börjar verkligen inse att man aldrig ska säga orden alltid eller aldrig när det kommer till bebisar. De går in i nya faser hela tiden och man lär sig verkligen något nytt varje dag.

Man blir ju lite knäpp av att vara varken halva natten men så fort hon tittar på mig på morgonen och bränner av världens leende så är allt som glömt igen. Så häftigt hur man funkar ändå. Älskade lilla unge.

Läs också: Mina tankar om att dricka kaffe till frukost

nespresso-kaffe-coffee

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Sa ar det absolut. Tycker faserna kommer lika fort som dom gar dock (var nastan alltid 3 dagar lustigt nog med min son nar han var babis). Just nu ar han i en fas dar han tar av sig sin bloja och kissar i sangen pa natten. Den ar kul! 😉

  Eva 2016-03-03 11:47:43
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Haha åh nej. Jag har inte ens funderat på att det kommer komma en tid när hon kan ta av sig blöjan själv! Hoppas för er skull att det är en snabbt övergående fas 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-03 13:10:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!