ANJA FORSNOR

Kaffe till frukost?

Jag fick en fråga i en intervju nyligen om det här med kaffe till frukost. Är det okej? Mitt svar är – ja, självklart!

Jag tillhör inte den kategorin människor som måste ha sitt kaffe på morgonen för att vakna. Om jag ska vara helt ärlig märker jag nog sällan av effekten av koffein och dricker ofta koffeinfritt, framförallt nu när jag ammar. Jag dricker helt enkelt kaffe för att jag tycker det är så vansinnigt gott.

Jag vaknar alltid vrålhungrig så att bara dricka en kopp kaffe på fastande mage är inte min melodi. Jag börjar alltid med att först äta frukost för att sen avrunda med en kopp kaffe. Och på sommaren älskar jag iskaffe i alla dess former!

Vissa får avsmak av kaffe under sin graviditet men för mig var det precis tvärtom – jag var riktigt sugen på kaffe hela tiden! Kan kanske ha berott på att vi införskaffade vår kaffemaskin precis då, hehe.

Dricker ni kaffe till frukost?

nespresso kaffe-nespresso nespresso-kaffe

Varje gång jag serverar kaffe i de här glaskopparna är det alltid någon som frågar var de är ifrån. Kan ni gissa? De kommer från IKEA och är mina absoluta favoriter! De är så tunna och goda att dricka ur och perfekta i storleken. Det var ett tag sedan jag köpte dem men jag skulle tippa på att de finns kvar. Tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Anja!
  Jag undrar vad det är för modell på kaffemaskinen som du har.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Christine 2016-02-01 21:52:37
  Svara
 • Nej har slutat med kaffe for jag blir hungrigare, uttorkad och kan t.o.m. bli darrig och nervos haha. Synd, for jag alskar smaken. Nu nar jag ar gravid blir jag spyfardig av att bara tanka pa kaffe och svart te ocksa. Men har blivit sald pa gront te.

  Eva 2016-02-01 11:34:57
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Åh, jag var också helt såld på grönt te under graviditeten. Speciellt matcha te, som man kanske bör vara lite försiktig med, så himla gott!

   Anja Forsnor 2016-02-05 00:32:45
   Svara
 • Hej Anja! Forst och framst tack for en sa grymt bra blogg, blir alltid sa glad och peppad av att lasa den.

  Jag ska aka till barcelona i helgen och har anvant din guide som en bas for planeringen, sa stort tack for den! Har en fraga – vet du vad den dar inredningsbutiken ni gick forbi (den som salde palm-bordsunderlaggen) heter? Jag fullkomligt alskar dem och skulle sa garna vilja kolla om de finns kvar (aven om jag forstar att chansen ar liten..)

  Stort tack for all energi du ger! Kram

  SK 2016-02-01 10:27:54
  Svara
  • Svar på SKs kommentar.

   Åh så avundsjuk jag blir, Barcelona är ju magiskt! Om det inte redan framgått i min guide så är ett (eller flera) besök på Flax & Kale ett måste. Jag har faktiskt ingen aning om vad butiken hette, men vi promenerade som sagt genom Gothic och ner mot Barcelonatan. Vi var på väg till Café Blueprojekt som är ett rawfood ställe men de hade stängt, då hittade vi denna butiken istället. Så om du har det som riktmärke så kanske du hittar. Jag håller tummarna för dig! Njut av resan för mig också, stor kram

   Anja Forsnor 2016-02-05 00:32:13
   Svara
 • Hej Anja! Hur klädde du dig under din graviditet? Jag är i v 18 nu och magen börjar visa sig nu. Jag har införskaffat mig svarta byxor från HM (såå sköna) och en svart gravidklänning från Topshop. Men känner redan nu att jag inte kan använda resten av min garderob (känner mig som en tant med vit T-shirt och kofta över). Försöker leta efter fina kimonos, utan resultat dock.. har du några fina och bra tips? 🙂 kram!

  Sofia 2016-02-01 09:34:27
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh så mysigt med en liten mage 🙂 Grattis! Jag blev så inspirerad av detta så jag skriver ihop ett inlägg om det istället. Håll utkik i bloggen de närmaste dagarna. Kram kram!

   Anja Forsnor 2016-02-05 00:36:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!