ANJA FORSNOR

Stressad och lamslagen på samma gång

Igår försov jag mig för första gången på flera månader. Kan nog inte minnas sist det hände faktiskt. Jag skulle möta upp Josephine på en frukost och skulle åka hemifrån vid halvåtta. Vaknade i panik tio minuter innan bussen skulle gå, då hade jag snoozat ett bra tag. Åh, ni vet den där känslan som fullkomligt greppar tag om en när man inser att man försovit sig. Blir stressad och lamslagen på samma gång!

Kan man verkligen försova sig med en liten bebis tänker kanske ni? Man skulle ju kunna tro att man inte längre behöver ställa klockan när man har en liten spädis intill men faktum är att hon sover så bra om nätterna. Ofta vill hon äta en gång runt femtiden och sen somnar hon om igen, då kan hon sova till klockan nio utan problem. Jag känner mig så bortskämd att jag knappt vågar skriva det här! Men jag passar på att njuta för man vet ju aldrig när det ändras, känns som vi går in i nya faser för varje vecka här.

Ni andra småbarnsföräldrar, får ni sova om nätterna?

bebisfötter

Finns det något gosigare än små silkeslena bebisfötter? Vill typ äta upp dem!

Foto: Sara Holmberg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Sa var min son med! Gick aldrig upp innan 9 🙂 Han sov fran 22-7 fran 2 manaders alder och fran 19-7 fran 4 manader. Sa sover han fortfarande nu som 2-aring. Han ammade hela kvallarna i strack typ sa det kanske hade med det att gora.

  Eva 2016-01-31 21:29:35
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Åh så lyxigt, jag håller verkligen tummarna för att vi kommer ha samma tur. Man blir ju en helt annan människa när man verkligen får sova om nätterna. Lily äter väldigt länge precis innan hon somnar, känns som hon bunkrar upp inför natten 🙂

   Anja Forsnor 2016-02-01 01:01:35
   Svara
 • Njuuut! Min Mira ammade 1 gång i timmen fram till en vecka sen när jag slutade med amning på natten. Nu vaknar hon 2-3 ggr ändå bara för att djävlas lite och vill gärna ligga på ( ordagrant) mig.

  Kiwi 2016-01-30 09:16:19
  Svara
  • Svar på Kiwis kommentar.

   Haha, men åh lilla Mira. Hon gillar sin mami, det är en sak som är säker 😉 Innan försökte vi alltid natta Lily i vår famn eller på oss och sedan lägga ner henne i sin säng. Då vaknade hon alltid och bökade runt innan hon kom till rätta. En kväll testade jag att lägga henne direkt i sin säng istället, då bökade hon runt en stund som vanligt men somnade sedan av sig själv. Jag blev så paff, haha! Hoppas det håller i sig såhär. Kram på dig!

   Anja Forsnor 2016-02-05 00:44:22
   Svara
 • Åh, LYLLO DIG! Här ska det snuttas på mig hela tiden. Min kille vägrar napp, tumme och snutte.

  Karoline White 2016-01-29 17:39:41 http://www.fashionflash.se
  Svara
  • Svar på Karoline Whites kommentar.

   Naw, han gillar sin mami minsann 😉 Tar han aldrig napp? Lily vill bara ha nappen när hon ligger i vagnen, annars spottar hon ut den direkt. Däremot har hon upptäckt sina fingrar och snuttar på dem hela tiden. Men aldrig tummen, den vinkeln har hon liksom inte hittat än haha.

   Anja Forsnor 2016-02-05 01:14:36
   Svara
 • Hej hopp. Jag säger njut! Audrey sover 10 h per natt och har gjort i 5 månader och i början bad jag om ursäkt typ till andra för hon sov bra. Sen sa någon – lägg av med det. Det är ju as-nice att de sover. Sov gott och njut! Kram a och a

  Annie 2016-01-29 16:29:36 http://nouw.com/Annierapp
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Du har helt rätt, happy baby happy mommy! 🙂 Jag njuter till fullo (fullt medveten om att det kan ändras när som så jag passar på). Kram på er!

   Anja Forsnor 2016-02-05 01:15:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!