ANJA FORSNOR

Klä dig snyggt som gravid

Hej Anja! Hur klädde du dig under din graviditet? Jag är i v 18 nu och magen börjar visa sig nu. Jag har införskaffat mig svarta byxor från HM (såå sköna) och en svart gravidklänning från Topshop. Men känner redan nu att jag inte kan använda resten av min garderob (känner mig som en tant med vit T-shirt och kofta över). Försöker leta efter fina kimonos, utan resultat dock.. har du några fina och bra tips? kram!

Hej och stort grattis till graviditeten! Ja, det där med kläder är minst sagt tricky när man är gravid. När jag hade skummat igenom utbudet av gravidplagg insåg jag snabbt att det gällde att ha lite fantasi och försöka handla i vanliga butiker så länge som möjligt.

Min mage var som störst under sommarhalvåret och och bit in på hösten förstås så jag levde i stort sett i klänningar och rymliga kimonos. Jag hittade många fina plagg på Weekday, ett tips är att kika där. Jag var barbent långt in på hösten tack vare min något förhöjda kroppstemperatur som bebisen orsakade och sen körde jag med strumpbyxor under.

Läs också: Tips på träningstight för gravidmagen

När det blev för kallt köpte jag några gravidplagg som jag kunde ha de sista veckorna, bland annat ett par svarta mjuka jeans från H&M (troligtvis de du köpt, så sköna!), ett par mockatights från H&M och en ljusblå tunn skjorta från Lindex mamma-avdelning. Dessa plaggen levde jag nästan i! Tights och skjorta är mina bästa tips, det är smickrande för magen och man får känna sig lite uppklädd och fin.

Brita har även skrivit ett inlägg om just gravidkläder som är så mitt i prick att du måste läsa. Och läs kommentarerna där hon får massor med bra tips.

gravid anja forsnor

Skjorta från Lindex mamma-avdelning, så mjuk och skön!

Efter graviditeten då? Som jag längtade tills jag kunde få börja använda mina vanliga plagg igen men tji fick jag! Det är ju nästan ännu svårare med kläder och tröjor när man ammar. Trots att magen är borta ska man nu få plats med en liten bebis där under om man vill undvika att tutt-chocka sin omgivning titt som tätt.

Läs också: 5 saker att unna dig när du är gravid

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack underbara du för svar på min kommentar! Ska absolut prova de svarta mockatightsen och en snygg skjorta! :)) kramisar

  Sofia 2016-02-29 09:59:19
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Så glad att du uppskattade, hoppas du hittar en outfit som du gillar. Och njut och stoltsera med din fina mage, man saknar den knasigt nog sen. Lycka till med allt. Kramar!

   Anja Forsnor 2016-02-29 20:43:31
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Det roliga är att jag innan jag blev gravid hade jag mycket oversize-koftor, absolut inget tight! Men nu är det verkligen andra bullar, hehe, nu går jag mer än gärna runt och mallar mig med magen i någon tight klänning eller tröja! Älskar min lilla kanonkula! Kram till dig o Lily!

    Sofia 2016-03-01 17:43:09
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

     HELT rätt! Kanonkulan är värd all kärlek och uppmärksamhet den kan få 🙂 Sen när man ammar är det så mycket svårare att ha tights kläder så passa på och njut! Kram till dig och magen 🙂

     Anja Forsnor 2016-03-01 21:30:05
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!