ANJA FORSNOR

Pressfrukost på TRIWA

Jag är så glad att Triwa bjöd in mig till att servera frukost på deras pressträff igår. Här är lite bilder jag hann knäppa av precis innan alla anlände, tyckte det blev så himla fint! Triwa sitter i riktigt schyssta lokaler och det kändes väldigt exklusivt att duka upp till en sittande frukost.

Jag måste ju säga att det faktiskt kändes lite ovant att vara med och fixa en pressfrukost, jag brukar ju ofta ha lyxen att själv att få gå på sådana här tillställningar. Och visst hade jag nöjet att träffa några välbekanta ansikten.

Jag bjöd på favoriter från min kommande bok – fröknäcke med avokado, granolabars med nötter, acai bowl med färska bär och granola, grön juice med spenat, äpple, selleri, citron och ingefära.

Tack bästa Haddy och gänget på Triwa för en härlig morgon!

pressfrukost-triwa granola

Den här granolan är lite lätt beroendeframkallande om jag får säga det själv… håll utkik för recept i boken!

avokado-macka

Den perfekta avokadon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Anja! Jag lånade några bilder från Grounded Factory till min blogg för att göra lite reklam för era otroligt snygga och miljövänliga yogamattor! Hoppas det är i sin ordning. Kramar till dig!

  Elin Ohre 2016-02-17 22:32:28 http://ohre.webblogg.se
  Svara
 • Åh en frulle helt i min smak! Granolan ser precis ut som min banangranola – och den är typ världens goaste!

  Duktig du är Anja!

  Moa 2016-02-17 21:45:23 http://moahals.fineday.se
  Svara
 • Mm så lyxigt och gott det ser ut! 😀

  Johanna 2016-02-17 20:57:55 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!