ANJA FORSNOR

En god morgon

Som ni vet älskar jag frukost och skulle kunna äta det morgon, middag och kväll. Nu kan jag även avslöja att det är precis vad min kokbok kommer handla om – FRUKOST!

Det sägs ju att frukost är dagens viktigaste mål – ändå är vi många som slarvar med just frukosten. Jag tyckte det saknades en renodlad bok som bara handlar om frukost, det bästa som finns, så därför bestämde jag mig för att helt enkelt göra en. Jag är så glad att Nordstedts tyckte att detta var en lika bra idé och som hjälp till att förverkliga min dröm!

I min bok En god morgon har jag samlat mina bästa frukostrecept, både när man är på språng eller när man vill bjuda vännerna på en maffig brunch. Allt från ljuvliga mandelscones, rawghurt, nötbröd, nutella, juicer och givetvis smoothies. Hälsosamma och näringsrika frukostar som smakar fantastiskt – och som du även kan äta som mellanmål eller som snacks efter träningen. Som en bonus är att allt dessutom är vegetariskt, gluten- och laktosfritt så det ska passa de flesta.

Boken kommer i mitten av mars 2016 och jag är sååå spänd på vad ni kommer tycka. Åh det är så pirrigt och jag håller tummarna för att ni kommer gilla den!

anja-forsnor-en-god-morgon

Foto: Charlotte Gawell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh vad bra tema. Ska bli kul att få se den live 🙂

  Living by Miriam 2015-12-24 07:58:39 http://Www.livingbymiriam.se
  Svara
 • Jag älskar frukost och är def min favoritmåltid på hela dan så tror att denna bok kommer att bli toppen! 🙂 Lycka till!

  Veronica 2015-12-20 18:30:16 http://www.mywayaboutthis.com/
  Svara
 • Åh vad roligt!!! Jag älskar frukost (troligtvis därför jag älskar din blogg också) 🙂 Vilken strålande idé! Jag väntar med spänning på resultatet.

  Maria 2015-12-20 13:09:17
  Svara
 • åh, vilket toppen tema på din bok! Ser så framemot att den släpps, kommer hugga första bästa exemplar. 🙂 Ha en fortsatt fin söndag!

  Elisabeth 2015-12-20 12:15:41
  Svara
 • Vilken härligt idé till en bok! Den lär sälja som smör i solsken med tanke på frukosthypen just nu. Och jag kan inte annat än hålla med! Är ju så gott med en riktigt vällagad frukost eller brunch, eller bara en stor hotell frukost! Käkade precis bananpannkakor – helgens lyx! Lycka till med nya boken! Ser fram emot att få införskaffa en 🙂

  Julia 2015-12-19 13:04:09 http://Daysbyju.com
  Svara
 • Åh! Frukost är det jag är absolut sämst på. Har alltid tyckt att frukost ofta är ganska äckligt (alltså, vad man äter till frukost) och den senaste månaden har jag tappat all lust att komma på vad jag ska äta till frukost och har (dåligt nog) bara struntat i den. SÅ kul att din kokbok handlar om just det! Behöver all inspiration jag kan få 😀

  Sandra 2015-12-19 11:42:07
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Nej, hoppa inte över frukosten. Bästa måltiden ju! Nästa vecka kommer jag tipsa om några favoriter som kanske kan passa dig. Sen får du önska dig boken när den kommer i mars, tror den kan vara något för dig 🙂 Kram!!

   Anja Forsnor 2016-01-04 23:16:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!