ANJA FORSNOR

Om att leva sin dröm

Den senaste tiden har jag pratat mycket om drömmar och att leva i nuet. Jag älskar verkligen det här ämnet och kan prata om det hur mycket som helst, därför blir jag extra glad att ni är så många som uppskattar det!

Läs också: Hur vet man vad man vill göra med sitt liv?

Igår snubblade jag över en intervju som jag gjorde med fantatiska Josefine i somras, faktiskt innan vi visste att vi skulle bli bloggkollegor här på Metro Mode några månader senare. Om det är någon som gjort en inspirerande resa så är det Josefine som sadlade om från strategisk konsult till att skapa sin egen dröm – Yogiakademin.

Utdrag ur intervjun:

Vad drömmer du om?

– När jag stannar upp och lyssnar inåt inser jag ofta att jag ju lever min dröm NU. Det är lätt att bara drömma sig bort till en framtid istället för att se det fina i exakt detta ögonblick.

josefine-bengtsson-yogiakademin

– Självklart är det skönt att ha en riktning. Inom yogan kallar man ofta det Dharma – meningen med livet. Och den meningen tror jag blir solklar för oss alla om vi vågar lyssna inåt och följa det vi känner kärlek, passion och flow för. Helt enkelt släppa vad alla andra tycker. När Dharmat är solklart, behövs ingen strategi för att nå dit. Det kommer ske helt organiskt utan motstånd. Gör man något man brinner för – bara händer det. Livet går naturligt i rätt riktning och drömmen visar sig redan som verklighet. Jag har sett det ur tydligt sen jag vågade följa mitt hjärta.

josefine-bengtsson-yogi

– Jag har till och med döpt min ”TO-DO list” till ”NJUT AV VÄGEN”…haha…för mig blir det ofta en härlig påminnelse.

Här hittar du hela intervjun>>>

Så inspirerande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh, gillar verkligen att prata om detta med drömmar och ta det in i ”sitt vardagliga liv”. Det där med att döpa sin to-do-list till ”njut av vägen” kändes klockrent och är definitivt något jag ska ta med mig in i min vardag. Det är så lätt att bara tänka framåt eller söka sig bort från sitt liv istället för att se vad en själv har och göra det bästa av det. Tack för inspiration! 🙂 Har även ett litet ”önske-inlägg”. Har sedan ett par veckor tillbaka använt mig av proteinpulver efter träning men har läst lite att aminosyror kan vara fördelaktigt att ta under/i samband med träning. Skulle du vilja ta upp det i något inlägg? 🙂
    Ha en fortsatt fin helg!

    Elisabeth 2016-02-06 19:02:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!