ANJA FORSNOR

I min bokhylla

Välkommen in på en liten glimt av mitt hem. I den här bokhyllan har jag samlat mina finaste böcker och ja, alla handlar om mat! Jag älskar att bläddra i kokböcker och kan läsa dem från pärm till pärm. En bra kokbok är som en berättelse där alla smaker, dofter och bilder hör ihop. Jag vill både bli överraskad, inspirerad och framförallt hungrig av att bläddra i dem. Detta recept har jag redan hunnit bjuda på två gånger den senaste veckan.

Mina favoriter just nu!

> Green Kitchen Stories

> Green Kitchen Travels

> Sally Voltaires mat

> Superhälsa

Använder ni kokböcker? Vilka är era favoriter?

kokbok

Green Kitchen Stories är mina all time favoriter i köket. Luisa och David är så duktiga, jag kan inte förstå att jag ger ut min kokbok på samma förlag som dem, känns så stort! Förresten, hur coolt är det inte att tre av böckerna i hyllan tillhör mina vänner och bloggkollegor Hanna, Fia och Filippa? Girlpower!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Fastnade för ”PT-Fias 10 i topp” av Sofia Sjöström hemma hos dig. Verkligen mysig bok och sunda tankar om ”livspusslet” som serveras och blandas med träningstips, recept och vardagsfilosofi utan pekpinnar.

    Cristina 2016-01-27 16:42:24
    Svara
  • Åh! Fint! Känns fantastiskt fint att få vara en liten del av din vackra bokhylla! <3

    Hanna Göransson 2016-01-27 14:29:48 http://www.hurbrasomhelst.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!