Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sommarsmaker i frukostskålen

bild(3)

Gårdagens frukost bestod av den här härliga skålen. Jag äter sällan mejeriprodukter men om det är något jag verkligen älskar så är det turkisk eller grekisk yoghurt. Så lent, friskt och krämigt!

För några år sedan levde jag nästan på alla sorters mejerier och i takt med att jag börjat utesluta det ur min kost mår jag så mycket bättre, känner mig piggare och inte lika svullen i kroppen. Men någon gång ibland märker jag ingen större skillnad av och då är det desto godare.

Igår blev det en mix av kvarg och turkisk naturell yoghurt tillsammans med färska blåbär, björnbär, kiwi, frön och nötter. Jag njöt av varje tugga! Måste säga att färska björnbär just nu sopar mattan med både hallon och blåbär, mitt nya favvo-bär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh, jag skulle verkligen vilja dra ner på mejeriprodukter men jag ääälskar verkligen mjölk, speciellt i kaffet. Äter även naturell yoghurt med frön och bär varje kväll, som efterrätt. Har testat mandelmjölk men är inget jättefan trots att jag älskar mandelsmak. Har du ngt förslag på vad jag kan ersätta mjölken och yoghurten med? Äter gluten- och sockerfritt (i alla fall sex dagar i veckan haha).

  Emma 2014-06-18 18:43:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag var precis som du, allt jag åt innehåll i princip mejerier. När det gäller mandelmjölk och nötmjölk finns det väldigt många olika, jag skulle rekommendera att du testar dig fram. Det är en vanesak, jag var inte såld en början men nu älskar jag det! Även rismjölk är sött och supergott i kaffet. Såg du mitt inlägg om alternativa mejeriprodukter: http://anja.elle.se/alternativ-till-mjolkprodukter-mina-3-favoriter/

   Jag tycker smoothies är grymt istället för yoghurt. Mixa kokosmjölk med avokado, banan och bär – det blir precis som fruktyoghurt 🙂 Lycka till, kram!

   Anja Forsnor 2014-06-19 11:25:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    TACK snälla för tips! I morse blev det en smoothie på avokado, banan, hallon och kokosvatten. Fantastiskt gott! Självklart har jag sett ditt inlägg om alternativa mejeriprodukter (följer din blogg slaviskt 🙂 ) men ska kolla upp igen. Kram

    Emma 2014-06-20 09:42:00
    Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Gör en smoothie-bowl istället för yoghurt. En halv banan och halv avokado, Som bas 🙂 Finns supergoda kokosdrycker, cashewdrycker o.s.v. annars istället för mandelmjölk 🙂

   Cim 2014-06-19 09:59:00
   Svara
   • Svar på Cims kommentar.

    TACK Cim! Testade imorse – såå gott! Nu måste jag bara investera i en bra blender. Förslag mottages tacksamt! 🙂

    Emma 2014-06-20 09:44:00
    Svara
 • Åh, jag skulle verkligen vilja dra ner på mejeriprodukter men jag ääälskar verkligen mjölk, speciellt i kaffet. Äter även naturell yoghurt med frön och bär varje kväll, som efterrätt. Har testat mandelmjölk men är inget jättefan trots att jag älskar mandelsmak. Har du ngt förslag på vad jag kan ersätta mjölken och yoghurten med? Äter gluten- och sockerfritt (i alla fall sex dagar i veckan haha).

  Emma 2014-06-18 18:43:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag var precis som du, allt jag åt innehåll i princip mejerier. När det gäller mandelmjölk och nötmjölk finns det väldigt många olika, jag skulle rekommendera att du testar dig fram. Det är en vanesak, jag var inte såld en början men nu älskar jag det! Även rismjölk är sött och supergott i kaffet. Såg du mitt inlägg om alternativa mejeriprodukter: http://anja.elle.se/alternativ-till-mjolkprodukter-mina-3-favoriter/

   Jag tycker smoothies är grymt istället för yoghurt. Mixa kokosmjölk med avokado, banan och bär – det blir precis som fruktyoghurt 🙂 Lycka till, kram!

   Anja Forsnor 2014-06-19 11:25:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    TACK snälla för tips! I morse blev det en smoothie på avokado, banan, hallon och kokosvatten. Fantastiskt gott! Självklart har jag sett ditt inlägg om alternativa mejeriprodukter (följer din blogg slaviskt 🙂 ) men ska kolla upp igen. Kram

    Emma 2014-06-20 09:42:00
    Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Gör en smoothie-bowl istället för yoghurt. En halv banan och halv avokado, Som bas 🙂 Finns supergoda kokosdrycker, cashewdrycker o.s.v. annars istället för mandelmjölk 🙂

   Cim 2014-06-19 09:59:00
   Svara
   • Svar på Cims kommentar.

    TACK Cim! Testade imorse – såå gott! Nu måste jag bara investera i en bra blender. Förslag mottages tacksamt! 🙂

    Emma 2014-06-20 09:44:00
    Svara
 • Alltså färska björnbär, SÅ gott!

  Paula 2014-06-18 08:31:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Alltså färska björnbär, SÅ gott!

  Paula 2014-06-18 08:31:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!