Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Raw knäck med mandel och kokosolja

Knäck gjord på smält kokosolja, honung och hackad mandel. Går snabbt att röra ihop och är minst lika söt och knastrig som vanlig knäck men innehåller betydligt fler nyttigheter för den som tänker på det. Perfekt sista minuten-godis att slänga ihop till glöggmyset innan gästerna anländer.

Raw knäck
4 stora eller 8 små

2 msk hackad mandel
2 msk smält kokosolja
1 msk riven kokos
1 msk honung
1 tsk pepparkakskrydda

Rör ihop alla ingredienserna i en skål och häll upp i små knäck-formar. Jag hade inga knäckformar utan använda muffinsformar men då rekommenderar jag att dela dem innan servering då de är ganska söta och mäktiga. Låt stelna i kylen cirka 30 minuter.

raw-knäck

Fler recept på julgodis:

> Ischoklad

> Mozartkulor

> Saffransfudge med citron

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind