ANJA FORSNOR

Raw knäck med mandel och kokosolja

Knäck gjord på smält kokosolja, honung och hackad mandel. Går snabbt att röra ihop och är minst lika söt och knastrig som vanlig knäck men innehåller betydligt fler nyttigheter för den som tänker på det. Perfekt sista minuten-godis att slänga ihop till glöggmyset innan gästerna anländer.

Raw knäck
4 stora eller 8 små

2 msk hackad mandel
2 msk smält kokosolja
1 msk riven kokos
1 msk honung
1 tsk pepparkakskrydda

Rör ihop alla ingredienserna i en skål och häll upp i små knäck-formar. Jag hade inga knäckformar utan använda muffinsformar men då rekommenderar jag att dela dem innan servering då de är ganska söta och mäktiga. Låt stelna i kylen cirka 30 minuter.

raw-knäck

Fler recept på julgodis:

> Ischoklad

> Mozartkulor

> Saffransfudge med citron

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!