ANJA FORSNOR

CHIA HUMARA

Minns ni när jag var i New York i våras och hittade den här chiadrycken på Whole Foods? Då önskade jag att något liknande gärna skulle komma till Sverige och voíla – nu är den här!

Jag hittade den på Paradiset matmarknad när jag och Sassa var där i förra veckan. Till min stora glädje såg jag att den är svensk vilket känns extra kul.

Den beskrivs nog bäst som en mix av chiapudding och smoothie. Jag dricker den gärna innan träningen på morgonen när jag behöver energin men inte vill bli tung i magen. Beroende på vad jag tränar kanske jag dricker halva innan och halva efteråt.

chia-humara chia-humara-chiadryck

Vad tycker ni, har ni tröttnat på chia-hypen eller brukar ni äta det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Anja, jag har blivit tillfrågad och blivit erbjuden att lansera och distribuera en liknande Chia dryck i Sverige som vi kollar på att eventuellt lansera. Skulle du vara intresserad av att eventuellt testa denna, och kanske skriva kort om vad du tycker om den? Denna dryck är helt ny, har bara funnits i en månad.

  Christian 2016-10-07 00:44:51
  Svara
 • Hej! Råkar veta att en av grundarna är från Skåne och de kommer att åka till Malmö och Gbg närmaste veckorna, så snart finns det nog i Malmö med 🙂

  Kristina 2016-09-29 21:14:43
  Svara
 • Nä vad spännande!! har inte ens kommit mig för att testa chiapudding än så nej, inte tröttnat 😉

  ISA 2016-09-28 20:29:56 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Nu har jag precis kommenterat poddavsnittet i Hölsosnack där du medverkade. Kika gärna in på poddkollen.se eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-09-28 17:48:47 http://poddkollen.se
  Svara
 • Absolut ÄLSKAR Chia och allt vad det innebär. Försöker variera mig så pass att det hopat sig till en egen Chia-kategori på min lilla blogg, haha! Men måste ju försöka få tag på denna – tyvärr brukar det ibland dröja tills sådant nytänk hittar ner till Skåne, men får hålla tummarna! 🙂

  Cecilia 2016-09-28 14:46:49 http://nouw.com/mittviktigaval
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Håller med, chia är ju sååå grymt!! Hoppas den kommer ner till Skåne snart. Bor du i Malmö? Såfall kanske du ska spana på Green Matmarknad, känns som de borde ta in den 🙂

   Anja Forsnor 2016-09-28 20:44:23
   Svara
 • Jag har provat en chiadryck som finns på yogayama; ”Chia boost” som var sååå god!! Med ingefära och ananas-smak! Jordubb och granatäpple lät ju inte fel heller däremot hih

  Amanda 2016-09-28 14:20:00 http://nouw.com/amandahpeters
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!