ANJA FORSNOR

INVIGNING AV PARADISET MATMARKNAD

LYCKAN över att Paradiset slagit upp dörrarna till sin nya matmarknad i city – 2 minuter från vårt kontor. Hurra! Igår smet vi förbi deras invigningsfest för bubbel, mat och lite sött. Givetvis träffade vi på massa välbekanta ansikten och det känns verkligen som detta kommer bli ett nytt hängställe framöver.

Kan inte tänka mig bättre grannar, välkomna till Paradiset!

juice-smoothies-paradiset-raw-clarity-kallpressat raw-food-treat-paradiset raw-clarity-green-juices anja-forsnor-paradiset raspberry-bliss-paradiset-rawfood-treat paradiset-matmarknad organic-beauty-paradiset-matmarknad-skonhet lunch-bowl- iman-malmberg-healthy-travel-girl harvest-moon-coconut-yoghurt green-plant bowl-rice-avocado-salmon-paradiset-lunch paradiset-lunch-food-court

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Wow det ser helt underbart ut! Hoppas verkligen att Paradiset kommer till flera städer framöver. Saknar en affär som dem i Västerås!

    Milla 2016-05-05 10:33:43 http://millasdunderkur.spotlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!