ANJA FORSNOR

CROSSFITFABRIKEN MALMÖ

I lördags följde jag med min kära bonuspappa till Crossfit Fabriken i Malmö. Har bara testat crossfit några gånger tidigare, innan jag blev gravid, men jag gillar verkligen träningsformen. Inte när det är blir mycket teknik och skivstänger men när det är mycket kroppsvikt och ett jäkla tempo.

Så i lördags hade jag tur, för det var bara kroppsvikt på schemat. Boxjumps, armhävningar och toes-to-bar. Den sistnämnda hade jag aldrig gjort innan, sjuuukt svårt ju! Båda armhävningar och boxjumps har jag koll på sedan tidigare så jag tyckte ändå att det gick ganska bra.

I söndags började träningsvärken smyga sig på och igår vaknade jag upp och kände mig så stel i överkroppen. Kunde knappt lyfta armarna ovanför huvudet och hela huden ömmade.

Är dessutom helt svullen i bröstmuskeln, tror jag kanske dragit på mig någon lättare inflammation eller liknande. Känner mig som en sådan nybörjare. Måste nog lägga till lite mer armhävningar i min dagliga träning, haha.

crossfitfabriken-malmo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Va kul!

  Jag testade crossfit med min granne igårmorse, och idag har jag en sån galen träningsvärk i axlarna!! Nästan varm/svullen. Säger som dig, mer styrka i överkroppen får prioriteras! Ha så kul på CHIC ikväll, min kollega ska gå med sin syster…så ska bli kul att höra om hur den var imorgon.

  PS. Ikväll ska jag baka dina glutenfria hamburgerbröd…mmm!

  Kramkram

  Moa 2016-09-08 16:23:33 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Haha, kanske är en crossfitgrej det där 🙂 Kan trösta dig med att det gått över nu och jag kan röra mig som vanligt igen. Mer överkropp helt klart!! 🙂 Tack snälla, ser fram emot en kväll hemifrån för lite omväxlingsskull. Ha en fin kväll du med och smaklig måltid! Kram

   Anja Forsnor 2016-09-08 17:55:32
   Svara
 • En midnights blå att sitta och mysa i när jag sitter och läser en god bok. I min ensamhet.

  Ing-Britt Olsson 2016-09-07 15:38:48
  Svara
 • Jag har förvisso aldrig testat just crossfit, men den där träningslokalen ser så sjukt inspirerande ut! Långt ifrån flashiga gymmaskiner – härligt! 🙂

  Pernilla / Ekoenkelt 2016-09-06 21:55:39 http://ekoenkelt.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!