Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA:
Mitt träningsflow som jag är inne i nu. Känner mig oövervinnerlig!

VECKANS SÄMSTA:
Att vi fick ställa in vår kampanjplåtning i tisdags på grund av det rådande oktober-vädret. Gah! Håll tummarna för att sommaren gör comeback i början av nästa vecka, annars vet jag inte vad vi tar oss till.

VECKANS OVÄNTADE:
Gick och spontanköpte mig en helt magiskt fin klänning på By Malina som jag ska ha på lördagens bröllop.

VECKANS TV-SERIE:
Måste bli OITNB eftersom jag lyckades klämma in ett avsnitt både i onsdags och igår. Bästa med hösten och dåligt väder är ju ändå att man kan kolla serier igen, hurra! (klen tröst men fick ändå ett litet hurra).

VECKANS CRAVINGS:
Ingefära och citron. Mitt annars så ständiga chokladsug verkar ha bytts ut, haha. Vet inte om det beror på all spenat och moringa som jag häller i mig varje morgon, bara att tacka och ta emot.

VECKANS KLÄDSEL:
Mina svarta Malene Birger sneakers och min skinnjacka har varit vapendragare varje dag den här veckan. Klassisk vardagskostym, bekväm och enkelt.

VECKANS HEMLIS:
Min Pinterest består inte bara av mat och bröllopsbilder. Den board som jag pinnar mest i just nu är tatueringar (!!) då jag håller på att planera min andra tatuering. Har funderat på detta i så många år nu och nu tänker jag minsann göra det. YOLO!

HELGENS FÖRVÄNTAN:
Såklart, det här! Jag är så förväntansfull inför helgen. Längtar efter att få klä upp mig, dricka bubbel med min egen blivande man och dansa hela natten lång. Jag tänker att vi kommer ha så fullt upp att jag inte ens hinner sakna min lilla skrutt här hemma. Och festligheterna börjar redan ikväll!

anja-forsnor-frisyr-corinne

Drömmer även om att jag ska lyckas få till håret såhär snajdigt i helgen… önskar att jag kunde packa med mig min frisör everywhere!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!