ANJA FORSNOR

FÖRSTA HELGEN UTAN HENNE

I helgen ska vi på tre-dagars-bröllop i Dalarna när Sofia gifter sig med sin Kim. Jag ser så fram emot att helgen och att få fira kärleken tillsammans med dem. Och att dessutom få en massa kvalitetstid med min egen kärlek. Det är nämligen första gången vi lämnar bort Lily över natten, ja till och med en hel helg. Jag som aldrig har sovit utan henne ska helt plötsligt ska jag vara borta från henne hela helgen. Åh.

Vi har ju ingen familj här i närheten så därför hänger hon ju alltid med oss. Jag vet ju att hon kommer ha det hur bra som helst här hemma med sin farmor och hon kommer säkert inte ens märka att vi är iväg. Och visst ska det bli skönt att kunna koppla av och njuta lite på tu man hand, bara vi två.

Men gud, jag kommer ju sakna ihjäl mig efter denna underbara lilla varelse.

lily-anja anja-forsnor-lily lily-anja-forsnor-bebis-mamma

Detta lilla nylle, som jag älskar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hoppas det går bra <3 🙂 Häftigt hur starkt band man kan ha till sitt barn, att barn kan va som små magneter som man vill vara nära (Även om det är skönt att få en paus ibland förstås) Det kommer säkert gå jättebra! Have fun! 🙂

  Paulina Gunnardo 2016-08-17 23:05:57 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
  • Svar på Paulina Gunnardos kommentar.

   Ja, det är så magiskt det där bandet. Jag kan vara ifrån Lily några timmar på dagen och tycker det är hur skönt som helst (den välbehövliga pausen) men så fort jag ser någon mamma med sitt barn tar saknaden över och jag nästan springer hem för att få krama på henne. Gud, kommer det alltid vara såhär? /Hönsmamman

   Anja Forsnor 2016-08-18 22:00:36
   Svara
 • men tänk så mysigt när ni återförenas sen då! kramkalas <3

  ISA 2016-08-17 20:19:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vilka magiska bilder 🙂
  Det är till och med så att jag, som sagt jag inte ska ha barn.., blir galet barnsugen..
  Det verkar vara en underbar gåva att få ha en så liten varelse! ❤️
  Hoppas och tror ni kommer att få an fantastisk helg, såå härligt med bröllop!!

  Linda Assarsson 2016-08-17 10:19:05 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!