ANJA FORSNOR

MMM… MORINGA!

gron-smoothie-moringa-kosttillskott-pulver-superfood-green-frukost-recept green-smoothie-moringa

Har ni testat den nya superfooden Moringa?

Eller ny och ny, i Afrika och Indien har man använt sen i århundraden och den gröna växten sägs vara en fantastisk källa för hälsa och lång livslängd. Kallas även mirakelträdet och sägs vara den mest näringspackade växten som någonsin upptäckts. Hur coolt?

Jag har precis börjat med Moringa och tänkte blanda det i min smoothie varje morgon. Kul med en liten ny utmanare till chlorella, vetegräs och spirulina.

Gröna pulver är ju aldrig goda direkt men mixar man ner det i smoothien försvinner smaken och man får en riktig hälsoboost. Passar alldeles utmärkt i den här gröna smoothien eller den här gröna juicen.

smoothie-green-moringa-recept green-smoothie-with-moringa

Fler recept på smoothies hittar ni här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh vad spännande! Måste testa! 🙂

  Karin 2016-08-17 18:02:03 http://nouw.com/freshfood
  Svara
 • Åh ska prova. Älskar sådana här tips. 😀 (och såg din förra kommentar, ska absolut skärpa mig med magnesium!). Nu ska jag sätta mig och leta lite bra lunchtips i Stockholm i din blogg, har ju sett att du tipsat om massor. Kommer få så drömmig tillvaro senare i höst och tänkte prova ett nyttigt lunchställe i veckan. Peppigt!

  Jessicas viktiga mål 2016-08-15 21:41:16 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Oj vad spännande, inte hört talas om! Har dock lite svårt för grejer som måste smakgömmas, det blir liksom inte riktigt av att jag använder dem och i skafferiet gö de ju inte så mkt nytta. Fick dock liten kick att använda all spirulina jag har hemma…som ju faller lite under samma kategori 🙂

  uppochhoppa 2016-08-15 16:29:32 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
  • Svar på uppochhoppas kommentar.

   Ja spirulina är verkligen inte överst på gottelistan men det gör gott för kroppen. Och jag känner skillnad när jag använder det regelbundet, vilket sporrar lite extra. Eftersom jag ändå gör smoothies nästan varje morgon så gömmer jag det gärna där, annars funkar det ju att blanda med lite vatten och citron som en shot. Lite mer hardcore 😉

   Anja Forsnor 2016-08-16 11:41:11
   Svara
 • Såg en bild på din Instagram med kesofrukost från Nybrogatan som såg så drömmig ut!! Men tyvärr bor jag långt ifrån Sthlm så vill återskapa den hemma istället! Var det keso ananas kokos och riven lime? Sen kanel? Tror du även det är pressad lime i? Hehe!! Tack på förhand kram

  Amanda 2016-08-15 12:05:35
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Ja den var fantastiskt fräsch! Och så enkel att återskapa hemma. Bara naturell keso, färsk ananas, rostad riven kokos, riven lime. Beroende på hur söt ananasen är kan du nog även pressa över lite lime. Tror även lite apelsin i hade varit härligt. Hoppas det ska smaka 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-16 11:38:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!