Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

TRÄNINGSFLOW

anja-forsnor-traning-

Jag är inne i ett så jäkla skönt träningsflow just nu. Som ni vet kände jag ju lite såhär med träningen innan och jag har inte riktigt hittat rätt i hur jag ska träna. Har insett att det här med att boka upp mig på pass och försöka anpassa mig till fasta tider typ är helt omöjligt just nu med Lily. Eftersom han jobbar heltid (och lite därtill) hänger så min träning så mycket på hans jobb och det blir liksom alldeles för mycket projektledning och synka kalendern för att det ska gå ihop. Känns bara så stressigt!

Men som tur är bor vi en minut från SATS så nu smiter jag in där på kvällarna. (Eller på morgonen, vilket är min ambition, men det har fortfarande inte hänt på grund av den förlamade tröttheten som orsakas av en vild nattbebis).

Blev dessutom så inspirerad efter att ha hängt lite med Hannah igen att jag dammade av mina gamla Fashionablefit-pass jag köpte av henne för flera år sedan. Det är så galet jobbigt men grymt kul.

Visste ni förresten att jag gick på den första bootcampen som Hannah höll i här i Stockholm för drygt 4,5 år sedan? Vad jag inte visste då var att det faktiskt skulle bli början på min egen hälsoresa dit jag är idag, dessutom fick jag en hel drös med vänner på köpet. Livet alltså, bra fint ändå.

Nej, hörrni. Nu blev det här inlägget alldeles för flummigt. Min tanke var ju att jag skulle dela med mig av lite träningspepp. Jag känner mig så motiverad just nu och har verkligen saknat att köra vikter och springa intervaller. Älskar känslan av att känna mig både stark och snabb, då mår jag som allra allra bäst.

Nu är bara målet att få in lite mer yoga i höst också men jag tar en sak i taget. Berätta, vad tränar ni just nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh va härligt och inspirerande att du har ett träningsflow!

  Själv har jag precis lagt upp höstens träning. Jag siktar på 3-4 pass/vecka. Den stora förändringen från våren är nääär jag ska träna och kanske inte vad. Jag varierar ofta träningen mellan Friskis & Svettis-pass, gym., löpning och yoga -på era fantastiska matta! (oftast pass hemma). Jag tänkte i alla fall få till ett morgonpass, ett lunchpass, ett vardagskvällspass och ett helgpass. Det tror jag kommer leda till en relativt fri vardag där inte alla kvällar är uppbokade. Från i våras tar jag med mig att återhämtning ska schemaläggas och att vardagen inte så gå i 110 varje vecka. Värt att påminna sig om, typ varje dag.

  PS. Älskar att du också kommer med förslag på hur man ska göra om hemma hela tiden, och att din kille himlar med ögonen 😉 Jag tror jag flyttar om saker hemma och strukturerar upp nästan var och varannan dag, så tillfredsställande! =) Vi får bli inredare som karriär nr 2 när vi passerat 50 år kanske, haha.

  Moa 2016-08-18 13:51:17 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Så klokt, mer återhämtning och stressfria vardagar. Det är verkligen mitt löfte till mig själv den här hösten också. Mera njutning i nuet, trots träning och rutiner, och mindre stress och press. Heja oss! Och lite inredning och omöblering förstås, det är ofta det jag pysslar med när jag vilar från träningen haha. Skönt att någon är likadan!

   Anja Forsnor 2016-08-18 22:03:25
   Svara
 • Jag har sprungit galet mycket denna sommar, mycket terräng och börjar verkligen känna mig som en löpare. Pga vrickad fot har jag fått i flammation i musklerna runt knäet så har kört mest stretching, yoga och lugna promenader och spinning i några veckor nu. Smärtan har nu äntligen försvunnit så på måndag är det återigen dags För ett pass med team Nordic Trail 😀 så himla roligt!!!

  Emma 2016-08-18 13:28:18
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   You go, fasen vad grym du är! Det där med knäna ska man inte leka med, typisk löparskada. Skönt att smärtan är väck, njut av passet på måndag! Och njut av en härlig helg innan dess! 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-18 22:02:15
   Svara
 • Jag har inget träningsflod alls, njuter så vansinnigt mycket av att läsa böcker och äta choklad just nu, hehe! Har dock semester en vecka till och sen är det tillbaka till verkligheten som gäller, då faller rutinerna på plats lite lättare. Varierar skogspromenader med lite jogging just nu, det får räcka så 🙂

  Johanna 2016-08-18 13:16:30 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Haha, I hear you – har varit exakt där du är typ hela sommaren. Njöt av det varje sekund, kanske därför jag njuter lika mycket av att vara igång med lite rutiner igen 😉

   Anja Forsnor 2016-08-18 22:01:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!