Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

ETT ÅR SEDAN HEN BLEV HON

lily-grynet-bebis

Den 1 juni och officiellt sommar! Åh, jag minns så väl den 1 juni förra året. Dagen vi så länge sett fram emot och längtat efter. Dagen så vi förhoppningsvis skulle få reda på lite mer om hen som låg där inne i magen. Inte för att det spelade någon roll om det var en tjej eller kille utan mer för att göra det hela lite mer verkligt, lite mer på riktigt.

Då gick hon under namnet Grynet, för ja… hon var ju vårt lilla kärleksgryn. Det är hon fortfarande även om vi oftast inte kallar henne för Grynet längre. Men det tog lång tid för oss att vänja oss vid att säga Lily, i början sa vi Grynet eller bara ”hon” hela tiden.

För mig kändes det så övermäktigt och som ett sjukt stort beslut att bestämma vad en ny liten individ skulle heta, det sitter ju så mycket identitet i ens namn. Det var inte förrän vi var tvungna att skicka in papperna till Skatteverket efter nästan 3 månader som vi verkligen bestämde oss, haha. Någon som känner igen sig?

Läs också:

> Ta hand om magen – Mina bästa tips på gravidolja

> Klä dig snyggt som gravid 

> Hur åt jag under graviditeten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så häftigt! Jag tänker precis likadant, att det kommer vara superstort att bestämma namn…även om jag inte behöver fatta det beslutet ännu 🙂

  Moa 2016-06-01 14:03:29 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Ja, men verkligen! Och tro mig, det blir inte enklare bara för att man har mer tid på sig, haha 🙂

   Anja Forsnor 2016-06-01 20:52:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!