ANJA FORSNOR

VARDAGSBILD ELLER TILLFIXAD BILD?

zoodles-zucchinipasta-avokado-lax-basilika-paleo-nyttig-lunch-middag

Man äter med ögat sägs det, och visst är det så. Jag lägger gärna lite extra energi på hur maten presenteras och tänker alltid att flera olika färger ska finnas på tallriken. Även om jag bara ska laga en simpel äggröra så måste jag slänga ner lite tomat, paprika eller spenat. Lite piff liksom! Och allt som oftast är det mina kära gröna ärtor som får stå för färgklicken, ÄLSKAR ärtor!

Idag bjussar jag på en riktig vardagsbild från mitt kök. Ingen tjusig tillrättalagd bild i rätt ljus och från rätt vinkel utan ett snabbt klick innan jag satte tänderna i tallriken. Eller ja, i maten, men ni hajjar.

Vad säger ni, vill ni se mer av vardagliga bilder i förbifarten som den här?

Just ja, jag utgick från det här receptet på zoodles med avokado och lyxade till det med kallrökt lax, färsk basilika och massor med parmesan.

Smaklig spis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!