ANJA FORSNOR

Smakrik hälsofrukost på yogayama

Godmorgon mina fina! Jag måste ju tipsa er om frukosten på Yogayama ifall ni inte testat den än. Så mycket gott!

Efter förra veckans yogaevent hade de dukat upp så fint till oss med avokadomacka, gröt, chiapudding med massa frukt, shots, te och massa mer. Allt är verkligen smakrikt och gott, att det dessutom är nyttigt känns bara som en bonus!

Fin morgon som börjar med yoga följt av frukost med massa fina vänner.

Jag missade att fota själva maten men Elin tog så fina bilder som hon bloggat om här.

anja-forsnor-iman-malmberg-grounded-factory-yoga-yogayama-frukost anja-forsnor-iman-malmberg-grounded-factory-yoga-yogayama anja-forsnor-iman-malmberg-grounded-factory-yogayama

Så här glada blev jag och Iman för varsin shot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Anja!
    Jag och min syster ska till Stockholm för att springa Womens half health marathon i april och jag undrar om du har tips på hälsosamma restauranger för lunch och middag lördag och söndag. Har googlat rawfood/hälsoställen i Stockholm men det verkar som att de flesta bara har öppet måndag-fredag och sen en stund på lördag förmiddag (då ju vi springer loppet). Hade varit evigt tacksam om du ville ge några tips jag kan kolla upp! Ha en härlig söndag!

    Kram Ida

    Ida 2016-03-20 08:56:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!