ANJA FORSNOR

Yogamorgon med Grounded Factory och Vitamin Well

Igår började morgonen på bästa sätt med ett bloggevent vi höll tillsammans med Vitamin Well. Min favorityogi och bloggkollega Josefine är äntligen hemma från Costa Rica och höll i ett magiskt pass på Yogayama som fyllde hela salen med energi.

Ni som testat yoga men inte känner att ni hittat rätt – testa igen! Yogaform, studion och framförallt läraren är helt avgörande när det kommer till yoga enligt mig. Personligen gillar jag mer power och action och det får jag verkligen på Josefines klasser. Vi inledde med att ha ögonbindel på sig och shakade ut hela kroppen till musik. Så vill jag börja varje morgon!

Läs också: Yoga och meditation gör mig levande

Bjuder på en liten bildfest från morgonen. Helt magiskt känsla att fylla en hel sal med yogisar på våra mattor.

vitaminwell_groundedfactory8 vitaminwell_groundedfactory5 vitaminwell_groundedfactory4 vitaminwell_groundedfactory3 vitaminwell_groundedfactory20 vitaminwell_groundedfactory19 vitaminwell_groundedfactory18 vitaminwell_groundedfactory17 vitaminwell_groundedfactory15 vitaminwell_groundedfactory11 vitaminwell_groundedfactory10

Berätta – vad yogar ni just nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag varvar bikramyoga en gång i veckan och aschtangayoga hemma. Tycker det är en utmärkt kombo! 🙂

  sara 2016-03-11 15:15:51 http://nouw.com/misssteinhooltz
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Låter som en härlig kombo! Jag har faktiskt aldrig testat riktig bikram, bara varianten på Sats ”Hot Mojo” som inte riktigt är lika hardcore. Jag gillade verkligen det när jag var inne i det så jag kanske ska ta mig av riktig bikram någon dag 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-11 21:05:58
   Svara
 • Det ser ut att ha varit ett väldigt trevligt event. Just nu yogar jag alldeles för lite. Det har trillat ur vardagsrutinen tyvärr, men jag vill få tillbaka yogan. Jag fyller år idag och har faktiskt önskat mig en av era mattor i present – nya prylar brukar trigga igång mig, så jag hoppas det ska få mig tillbaka på mattan.

  Linnéa 2016-03-11 14:06:29 http://lillahusetpagarden.wordpress.com
  Svara
 • Åh alltså de där mattorna är ju bara FÖR snygga! Jag provade yoga för många år sen men nu tänkte jag prova igen, det får dock bli på sats. Fattar att det kanske inte är som vanlig yoga? men ändå!

  Jessicas viktiga mål 2016-03-11 10:15:02 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • åh, gud vad mysigt det ser ut! Sedan ett par veckor tillbaka yogar jag nästan uteslutande yinyoga. Tycker det är helt fantastiskt och ett jättebra alternativ till min vanliga träning såsom styrke- och konditionsträning. 🙂 Ha en fin fredag!

  Elisabeth 2016-03-11 09:34:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!