ANJA FORSNOR

Hipstermüesli i Stockholm

I torsdags efter vårt yogaevent så smet jag och Iman in till våra nya grannar mymuesli. Mitt emot vårt kontor på Mäster Samuelsgatan har alltså tyska mymuesli öppnat upp portarna till en helt ny värld av flakes, gryn, frystorkade bär och flingor.

Efter att ha tagit ett varv i butiken och läst alla namnen konstaterade vi att detta helt klar är den nya hipstermüslin, haha. Men helt klart ett uppfriskande och kul koncept – här finns verkligen något för alla smaker. Både den hälsosamma paleomüslin med kokos (såå god!) och lite mer söta varianter med chokladbitar i. Man kan provsmaka allt i butiken innan man köper och dessutom är allt ekologiskt.

mymuesli-anja-forsnor-iman-malmberg myworsthangovermuseli-mymuesli-granola-frukost musli-on-the-go granola-musli-frukost mymuesli-stockholm-granola-musli-frukost

På tal om granola och toppings – helt överväldigad över alla era grymma bidrag i tävlingen jag har med Valio. Än är det en vecka kvar så keep em coming, jag läser varenda kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ekologiskt i all ära men förstår inte hur man kan ta så mycket i pris för grynblandningar? typ 220 kr/kg galet…
  känns som att saker blir bara dyrare och dyrare för att folk vet inte vad de ska göra med sina pengar eller att det nu för tiden finns så mycket statusproduker som lyfts fram.
  älskar för övrigt din blogg.

  jos 2016-03-13 14:02:15
  Svara
  • Svar på joss kommentar.

   Tack snälla du. Och bra poäng! Saker blir verkligen dyrare och dyrare, framförallt här i stockholm och andra storstäder. Det är rätt galet när man inte tänker till utan börjar tycka att det är normalt med en lunch för 195 kr. När jag bodde i Malmö kostade en lunch sällan mer än 100-120 kr. Skrämmande utveckling egentligen! Hoppas du haft en fin helg! Kram

   Anja Forsnor 2016-03-13 16:28:58
   Svara
 • Wow, ballt! Låter ju som en frukostälskares dröm 🙂

  Johanna 2016-03-13 10:57:48 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!