ANJA FORSNOR

Smakar som O’boy!

När jag var liten älskade jag O’boy! Okej, jag ska vara helt ärlig, jag älskar nog fortfarande O’boy haha. Men idag dricker jag det väldigt sällan, minns faktiskt inte senast jag drack det. Men den här hasselnötsdrycken mina vänner, den smakar precis som O’boy! Krämig, söt och alldeles ljuvlig i smaken om man får säga så själv.

Servera den iskall eller häll en skvätt i kaffet. Så gott!

Receptet hittar ni här!

hasselnotsmjolk-recept-notmjolk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för ytterligare ett spännande och kreativt recept! Ska genast testa detta i helgen 😀
  Kan man använda de mixade hasselnötterna som blir över i nötmjölkspåsen till något eller är dom bara till att slänga? Om man kan återanvända dom, har du kanske något recept dom hade passat bra i? Har testat flera av dina recept tidigare och allt har smakat fantastiskt! Längtar tills din bok släpps! Tack för en underbar och inspirerande blogg! /Isabelle

  Isabelle 2016-03-07 22:44:37
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Tack fina du! Hoppas du gillar det 🙂 Åh absolut! Jag har inget recept på det men du kan använda hasselnötsmassan till att baka bröd på, göra rawfoodbollar eller biffar. Perfekt att mixa ner om du gör grönsaksbiffar eller t.ex. falafel. Om du ska använda det i matlagning skulle jag rekommendera att mixa nötterna först och smaksätta mjölken med dadlar och kryddor sen. Men om du använder massan efter den är smaksatt passar den perfekt i rawfoodbollar, bara att mixa med lite kokosolja, kakao och fler dadlar och testa dig fram 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-03-08 20:46:39
   Svara
 • Detta låter ju suveränt! Speciellt för min son som tjatar ibland om o’boj men det är något vi aldrig har hemma. Måste bara fråga om det inte ska vara någon kakao i?

  Anette Norling 2016-03-07 10:35:32
  Svara
  • Svar på Anette Norlings kommentar.

   Åh då måste du ju testa! Man kan absolut mixa ner lite kakao också, det gör jag ibland 🙂 Annars ger hasselnötterna och dadlarna en fin krämig smak som påminner mycket om nutella och O’boy så du kan ju testa det först och sen smaksätta med kakao. Hoppas både du och sonen kommer gilla det!

   Anja Forsnor 2016-03-07 13:53:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!