ANJA FORSNOR

Jag flyger fram!

Tillåt mig presentera mina nya bästisar, Adidas Pure boost. Skönare skor får man nog leta efter! Jag är tidigare ett stort fan av Adidas boost och den här nya modellen är riktigt vass. Jag vet inte hur tydligt det syns på bilderna men själva ovansidan på skon sitter som en strumpa runt foten, både tight och mjukt, och sen är det ett mellanrum mellan ovansidan och själva sulan. Det gör att man fullkomligt svävar fram!

Min nya söndagsrutin är intervaller på löpbandet vilket är så kul! Just nu kör jag det här upplägget för nybörjare. Jag tar det fortfarande väldigt lugnt men känner mig stabil i bäcken och höfter och är faktiskt imponerad över hur pass bra det känns. Jag som trodde konditionen skulle vara helt körd i botten efter graviditeten hänger på ganska bra. Kanske har det med mina magiska skor att göra, haha.

Puss!

adidas-boost-run

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snygga skor! Ska också spana in sådana. 🙂

  Katja 2016-03-01 11:37:01
  Svara
 • hej
  Är inte din bebis typ bara 2 månader gammal? Är du inte rädd att du fördtör kroppen så att tex magmusklerna inte växer ihop rätt?!
  Ja trodde man skulle ta det lugnt typ i 6 månader! Alltså även folk som inte snittas?!
  Men gött du känner dig stark! Superhärligt ju! Kram

  Johanna 2016-02-28 13:13:21
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej! Min bebis är 4 månader gammal och mina magmuskler hade läkt ihop fint innan jag började träna. Kroppen är verkligen fantastisk! Jag tränar fortfarande väldigt lugnt och går till en PT som håller koll på allt så jag inte går för fort fram. Men tack för omtanken! Kram

   Anja Forsnor 2016-02-28 21:46:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!