Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Bagel med avokado och stekt ägg

Blev så glad när jag öppnade frysen i morse och hittade en ensam liten bagel som blivit över från en plåtning. Ja, ni läste rätt – bagel! Min variant innehåller varken gluten eller mejeriprodukter så att den ska passa alla som är allergiska och överkänsliga. Den är kanske inte lika slät och fin som en köpe-bagel men minst lika god om jag får säga det själv.

Idag rostade jag min bagel lite lätt i brödrosten och serverade med mosad avokado, stekt ägg, tomat och lite spenat. Kommer hålla mig lätt långt fram till lunch!

Håll utkik efter receptet i min kokbok! 

bagel-stekt-agg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!