ANJA FORSNOR

En tidig morgon

Mina favoriter, tack för all värme och omtanke. Det tar ju verkligen på krafterna att vara sjuk men äntligen känner jag mig piggare och nästan som vanligt igen.

Idag är jag uppe extra tidigt och fixar i köket, det både juicas och mixas. Snart ska jag packa ihop allting och ta en taxi bort till Triwas kontor där de har pressfrukost. De ska presentera vårens klocknyheter och har beställt frukost av mig med inspiration från boken, så himla skoj!

anja-forsnor-kokbok-en-god-morgon

Bild från när vi plåtade boken i somras… minns ni när man kunde gå klädd i kortärmad klänning och ändå vara varm? Åh, underbara sommar! Kan i och för sig också ha berott på att jag var gravid och konstant varm, haha, men ändå.

Foto: Charlotte Gawell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hittade din blogg genom den här artikeln och är SÅ glad att jag gjorde det. Vilken inspiratör du är!
  http://www.chic.se/bloggarnas-3-basta-recept-pa-golden-milk/

  Maja 2016-02-16 17:04:45
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Åh vad glad jag blir, tusen tack Maja. Och välkommen hit, hoppas du ska trivas 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-02-16 22:17:18
   Svara
 • Men åh, vilken fin bild, så levande! Och klänningen ska vi inte tala om, fick mitt i vinterförälskelsen lite sommar-cravings 🙂

  Alexandra - starkochglad 2016-02-16 15:18:29 http://www.starkochglad.nu
  Svara
 • Vilket ärofyllt uppdrag, så himla roligt!!
  Skönt att du mår bättre 🙂

  Moa 2016-02-16 09:36:55 http://[email protected]
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!