ANJA FORSNOR

Meatfree monday med en favorit i repris

Jag har ett helt fat med mogna avokados här hemma dagens lunch blev helt enkelt en favorit i repris på den här rätten – zoodles med avokado och parmesan. Idag fick mina gröna zoodles sällskap av morot och sen toppade jag hela kalaset med vitlöksfrästa chapmpinjoner. Yum!

zoodles

Avokado är en riktig superfrukt som dessutom gör underverk för huden. Vår hud behöver fett, fukt och vitaminer för att hålla sig ung och alla dessa godsaker hittar man i avokadon. Jag har ofta en halv avokado i min smoothie, det mättar bra och ger en härlig konsistens. De bästa skönhetsknepen kan vi faktiskt äta oss till, hur lyxigt är inte det?

Fler recept med avokado:

> Syrlig grön smoothie med avokado och äpple

> Sashimisallad med avokado och salmalax

> Grön matig lunchsmoothie med avokado och spenat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skrivit ut receptet, ser så himla gott ut! Får prova det när jag inhandlat grejen man kan göra snygg pasta av grönsaker med, hur smart egentligen?!

    Moa 2016-02-09 15:21:36 http://[email protected]
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!