ANJA FORSNOR

På tal om att drömma stort

På tal om att drömma stort och att våga satsa, detta är det roligaste jag gjort på länge. Känslan av att ta fram en helt egen produkt och sen stå med den i handen, obeskrivligt. Fick ett så fint mail av Linnea som vann en av våra yogamattor vi tävlade ut där hon skrev såhär. 

Vill bara lägga ett par minuter på att skriva och berätta hur otroligt fin yogamattan är som jag vann strax före jul. Inte nog med att den har ett snyggt mönster, ytfinishen är underbar! Känns som sammet, så len och fin. Man kan tycka att det finns yogamattor lättillgängligt på marknaden i olika färger och tjocklekar, men med era snygga mönster och framförallt känslan när man sätter fötterna på dem så tror jag verkligen ni inte bara har hittat en egen nisch bland yogamattor utan också att de kommer sälja som smör! Ser verkligen fram emot mina yogapass på min fina matta, och lycka till med allt!

Tack Linnea, du gjorde nyss vår dag!

iman-anja-grounded-factory

Nu sitter jag och Iman på Snickarbacken 7 och slipar på det sista inför lanseringen. Vi kommer alltså öppna vår webshop idag, jag håller er uppdaterade såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!