ANJA FORSNOR

Vinn vår yogamatta

Ni är många som mailat om våra yogamattor vilket känns så himla kul! Vi hade räknat med att få hem vår stora leverans av mattor nu i början av december men tyvärr har det blivit förseningar med leveransen vilket innebär att det kommer dröja ytterligare någon vecka.

Men nu till något roligt! Vi har nämligen ett gäng samples på mattorna hemma som vi tänkte passa på att tävla ut till er.

Tävla! Dela med dig av ditt bästa hälsotips och vinn en av våra yogamattor. Skriv din motivering i kommentarerna nedan och ange även vilken av mattorna som är din favorit. Du hittar alla mattorna här. Tävlingen pågår veckan ut och vi utser en vinnare som presenteras här i bloggen nu på söndag 13/12.

grounded-factory-yoga-mat

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
52kommentarer
 • Mitt bästa träningstips är något att ta till när motivationen tryter och soffan känns närmre än ett svettigt träningspass. Säg till dig själv att du ska ge träniningen 15 min. Om du inte vill träna efter 15 min så är det ok men sällan avslutar man och vänder om, allra minst om endorfiner börjat rusa i kroppen. Ibland, väldigt ofta, handlar det bara om att börja 🙂

  Malou 2015-12-13 17:57:17
  Svara
 • Dom senaste 8-månaderna har jag haft en liten kille som vill amma i princip varannan timme (han äter i detta nu). Eftersom sömnen är ruckad och minimal måste man planera för att hinna/orka. Mina bästa hälsotips är att vara realistisk i vad man tar sig för beroende sin situation. För mig just nu är det frisk luft varje dag och planera = slippper onödig stress. Sen är ju långkok en bra sak för att få i sig varm mat då det passar 🙂

  Therese 2015-12-13 04:01:37
  Svara
 • Det gamla ordspråket: ”Ett gott skratt förlänger livet” stämmer verkligen. Att skratta och känna glädje är så otroligt viktigt, men rätt så underskattat. Att skratta är ett tecken på att din kropp faktiskt mår bra. Givetvis är detta bara en synvinkel på hälsa. Självklart är motion, kost och vila viktigt men dessa ämnen känns så oerhört över-skrivna i media. Varje morgon tror jag det är viktigt att bara känna in sig själv och starta dagen med en positiv handling. Och glöm inte att genom dagen – le mot dig själv!

  Vilka VACKRA yogamattor! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en. Jag har nyss utbildat mig till yogalärare och börjat hålla gruppträningsklasser. Efter att haft scenskräck och varit rädd för att prata inför folk sedan barnsben, så känner jag mig riktigt stolt att jag lyckats ta mig utanför min comfort-zone. Att vinna en yogamåtta vore en grym belöning och sätta punkt för en milstolpe jag uppnått i livet! (Den fiskbensmönstrade i ljusrosa och svarta rektanglar är så snygg, den är på bild 1 och 3!

  Tack för en mysig blogg och för att jag får följa med dig i ditt liv som nybliven mamma. Du verkar vara en underbar människa. <3

  Lovisa 2015-12-12 21:53:20
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips, som jag verkligen rekommenderar alla, är att gå ut och gå eller springa i naturen utan hörlurar i öronen. I vårt annars så uppkopplade samhälle är det så skönt att bara lämna all elektronik hemma och lyssna på naturens egna ljud. För mig blir det perfekt avkoppling från en annars så stressig vardag.
  Om jag vinner vill jag vinna den rosa mattan med batik. Kram

  Lina 2015-12-11 02:45:20
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att använda en olja som luktar gott för att ge sig själv en liten massage i sängen varje kväll. Man behöver inte göra hela kroppen om man inte orkar, det räcker med till exempel fötter och vader. Samtidigt som jag masserar tänker jag på hur tacksam jag är att jag har en kropp som fungerar. En skön stund och sedan vaknar man upp väldoftande och len som en babyrumpa!

  Jättesnygga mattor allihop men hjärtat klappar lite extra för den blå med ”zink-zack” mönster.

  Johanna Nordström 2015-12-10 16:01:11
  Svara
 • Bästa hälsotipset är att alltid se till att komma ut i friska luften minst 30 minuter per dag, oavsett väder. Den här tiden på året är det inte alltid så motiverande att vistas utomhus. Att sitta hemma i soffan under en filt och titta ut är betydligt mer lockande. Men, om man lyckas ta sig utomhus en stund så kommer man bli mycket piggare och det kommer bli ännu mer njutbart att sitta inomhus och kura.

  Sjukt fina yogamattor – jag gillar de spräckliga på nedersta bilden till vänster mest.

  Charlotte 2015-12-10 15:52:42 http://www.runday.se
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att börja dagen med ett par minuters tystnad och slutna ögon där jag kopplar bort alla måsten och allt runtomkring och bara är i nuet. Att känna sina egna andetag eller reflektera kring vad man har och finna tacksamhet. Stunden för mig ser lite olika ut varje dag, men det handlar alltid om att vara här och nu och finna meningsfullhet och/eller lugn. I dagens vardag är det så lätt att man bara kör på och glömmer tid för återhämtning och reflektion, därför är detta som spa för kropp och själ.

  Jag är fullkomligt kär i era yogamattor, men skulle helst vilja ha den i blågrön och svart ton med trekantsmönstret. Den skulle min kille få som jag precis har fått att börja yoga 🙂

  Kram till er!

  Victoria 2015-12-10 13:42:55
  Svara
 • Att dela med sig av ett hälsotips, en grej, som alla skulle kunna ta rakt av och applicera på sig själva är svårt – på gränsen till omöjligt. Vilket gör det så himla lätt. Vi är så sjukt olika. Någon mår bra av att springa långt, en annan känner sig mest lycklig när hen äter choklad framför Paradis Hotel och en tredje behöver meditation och yoga för att få harmoni i kroppen. Därför är mitt tips att göra det som passa dig. Äta det som känns bra för din mage, röra på dig på sättet som får din att känna styrka och vara nöjd över att göra det som just din kropp mår bra av – oavsett om det är att lyfta skrot eller äta lussebullar.

  Och PS. Fantastiska mattor! Älskar de rosa med lite ”flammigt” mönster. Magiska.

  Sanna Andersson 2015-12-10 11:37:59
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att göra små förändringar, en i taget mot ett hälsosammare liv. När du lyckats med en förändring så tar du nästa. Det är lättare att lyckas långsiktigt på det viset än att förändra allt på en gång. Börja till exempel med att träna en gång i veckan det du vill. När det känns lätt öka till två gånger i veckan osv tills du uppnått ditt långsiktiga mål. Vill du förändra kosten till exempel bättre frukost. Lägg till ett ägg, när det blivit en vana, börja med egengjord granola istället för Start osv. Det viktiga är hur du lever i längden och inte om du har en månad eller två per år så du orkar träna fyra gånger i veckan, och hålla en helt strikt diet av något slag och sen falla tillbaka till dina gamla osunda vanor.

  Inga ”Quick fixes” håller i längden.

  Jenni Ullberg 2015-12-10 09:37:16
  Svara
 • Åh så roligt, har verkligen velat se dina mattor i verkligheten, är ju så himla smart idé! Mitt bästa hälsotips är lite speciellt, men nämligen att ta bort spegeln hemma. Jag hade tidigare problem med kroppsacceptans, mat och ångest. Min terapeut tipsade mig då om att vända på min helkroppsspegel i rummet för att göra mig medveten om min invanda rutin att ständigt kolla, granska och fastna vid spegelbilden. Jag märkte direkt hur mina ögon automatiskt drogs till spegeln även efter jag hade vänt på den, det var ett otroligt uppvaknande. Idag har jag ersatt min spegel med en tavla med texten; Du är fin. Och så himla mycket bättre jag mår då!

  Matilda 2015-12-09 18:35:11 http://nouw.com/matildavons
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips: vattna ditt eget gräs. Med det menar jag att vi ofta tenderar att tycka att gräset är grönare på andra sidan, vi blickar bort från oss själva och önskar att vi hade det som andra istället. Flytta fokus inåt, till dig själv. Lär känna dig själv, lyssna på dig själv och frigör dig från omgivningens åsikter samtidigt som du blir vän med tiden. Det tar nämligen tid att befästa nya rutiner, nå framgång med kost och träning och man måste ha tålamod och se det värdefulla i processen, här och nu. Hos sig själv. Vattna ditt eget gräs, och det kommer växa sig lika grönt och frodigt som du först bara kunde se på andra sidan. Yogamattan som är min favorit är den som ser marmorerad ut, som om det låg fint silkespapper på den, i den färg som ser ut att gå åt brunt, på den får jag sinnesro att vara äkta jordnära.

  Linnea 2015-12-09 14:18:25
  Svara
 • Mitt bästa tips för hälsan är träning. Träning är bra för både kropp och själ. Träning förebygger en mängd olika sjukdomar såsom hjärt och kärlsjukdomar och depression. Träning går att anpassa till individen. En rask promenad eller högintensiv träning, det spelar ingen roll. Man kan träna utomhus och inomhus, på gym osv. Träning kan vara socialt eller en tid då vi samlar tankarna. Träning är bra på så många olika sätt. Det är gratis och mitt bästa tips för hälsan.

  alla mattor är väldigt fina, svårt att välja någon men mattorna på sista bilden.

  vill även tipsa dig med nyfött barn att börja med babymassage, otroligt bra för både bebis och er kontakt, massagen frisätter massa viktiga hormoner hos den lilla. Många studier som visar att babymassage är bra!

  Charlie bengtsson 2015-12-09 09:31:38
  Svara
 • Hej! Mitt tips är att öva på att lyssna på sin kropp (har märkt att detta är något som uppfattas lättare/svårare av olika personer) och att tänka BALANCE 🙂 lär du känna din egen kropp och att lyssna på den, då faller sig det mesta naturligt… Du känner när du är hungrig, när du börjar bli mätt, när du är sömnig, när din kropp behöver rörelse samt när du behöver vila eller bara ha kul!! Öva på att lyssna på dessa instinkter, så behöver du inte gå efter ”mått” eller ”modeller”. Du vet bäst vad du behöver, lyssna på kroppen och finn balans i livet =) kram!

  Ps. min favorit matta är den rosa som liknar silkespapper =)

  Ada 2015-12-08 23:19:59
  Svara
 • Den rosa silkespappers-typ-mattan är galet snygg! Mitt bästa hälsotips är balans. Hade jag inte tillåtit mig att äta pizza och godis nån gång då och då så hade jag aldrig orkat hålla resten av livet hälsosamt. Oftast när jag är sugen på nåt sånt och jag vet att jag får äta det här för mig själv just nu, så väljer jag ofta nåt mer nyttigt iallafall. Det är då jag känner att jag faktiskt lever ett hälsosamt liv. Samma sak med träning, att tillåta sig att vara hemma när man är så trött att man ser i kors, istället för att ”bränna extra kalorier”. Då blir det så mycket lättare att bibehålla det, varje dag. Tack för en blogg som i högsta grad inspirerar till balans! Kram

  Alva 2015-12-08 21:26:45
  Svara
 • Mina bästa tips är att avsätta tid för dig själv, motionera och sov mycket. Alla mattor är helt underbara men bäst är nog de gammelrosa med mönster som ser ut som skrynklat papper 🙂

  Jessica Sundberg 2015-12-08 20:27:56 http://attlevasunt.se
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips förutom att hålla igång med yoga och dans är att komma ihåg att unna sig det goda ibland även om det inte är det nyttigaste. Jag ser det som hälsa för själen. Alla mattor är fina men den som ser ut som skrynkligt papper och är beige-rosa är fin.

  Må väl, Eva

  Eva Engström Sallhag 2015-12-08 20:20:19
  Svara
 • Andas, ät, skratta, yoga och dansa med jämna mellanrum. Svårare än så behöver det inte vara;)
  Jag önskar mig en rosa Yogamatta!

  Frida 2015-12-08 19:35:15
  Svara
 • Nöjd! Mitt hälsotips är att vara nöjd, både med dig själv och ditt liv. Var nöjd med allt du är, allt du har och allt runt omkring dig. Njut av dina vänner och din familj. Var nöjd över det du kan och dina mål. Det är bra att vara driven och sträva framåt men var alltid nöjd med den du är just nu. Bli inspirerad av andra och vad de åstadkommit men glöm aldrig bort att det du själv har är tillräckligt bra det med.

  Alla mattor är ursnygga, blir glad över vilken som. Svartvita på översta bilden eller den blå mönstrade på bild två.

  sanaz Hassanzadeh 2015-12-08 19:18:14
  Svara
 • Då jag är en person som går runt och bär på många tankar och känslor så är det superviktigt för mig att få stunder på dagen då jag kan få peace. En sån stund är inför natten. Så efter tandborstrutinen gör jag på en kort meditation där jag låter mig själv andas, öppna upp och släppa. Efter det är jag redo för en god natts sömn 🙂

  Printen i rosa är min favorit!

  Sofia 2015-12-08 19:08:28
  Svara
 • Mitt hälsotips är att börja varje morgon med en bra start- nämligen att sätta klockan tio minuter tidigare än man behöver och gå upp och yoga en stund. Perfekt att sträcka ut sig på morgonen och även om man är trött på morgonen skulle de där tio minutrarna knappt göra någon skillnad om man istället snoozade, och istället har man en perfekt start på dagen och man är otroligt mycket piggare!

  Kram

  Ida 2015-12-08 19:06:04
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att försöka att bara göra små saker som kan leda till större. Promenera istället för att ta bussen, ta trappor istället för hiss, träna 15 minor du inte hinner en timme men främst ta dig tid till att koppla av, släpp alla tankar och låt kroppen slappna av så att den kan återhämta sig – ha lite mindfulness i dig hela tiden. Positiva energier och en bra balans inuti är nyckeln till ett bättre välmående och där är yogan ett perfekt komplement.

  Tycker den rosa mattan oven är finast och ser mest rogivande ut :). Tack på förhand!

  Angelica Suraga 2015-12-08 18:36:54
  Svara
 • Mitt bästa tips är att lyssna på sin kropp, låt inte måsten som strikt kost och träna alla dagar i veckan ta över. Utan ta dagen som den kommer, varje dag är ett nytt kapitel.

  Jag gillar dem blå/gråa som ser ut som målarfärg som löses upp i vatten!

  Lisa 2015-12-08 18:24:42
  Svara
 • Att acceptera och älska sig själv precis som man är, vilket är svårt idag med alla krav och man är så hård mot sig själv med sina inretankar, så använda positiva affirmations som tar några minuter varje dag som är gratis som alla kan göra i alla åldrar 🙂 Plus att man kan bestämma själv vad man vill fokusera på självförtroende, kärlek etc.

  Alla är fina, men den svart blågåra med melerade mönster på. Kram!

  charlotte 2015-12-08 18:18:08
  Svara
 • Andas, le, yoga och dansa. Svårare än så behöver de inte vara!
  Jag önskar mig en rosa yogamatta av tomten!

  Frida 2015-12-08 17:58:59
  Svara
 • ”Det räcker”.
  Jag får säga det till mig själv hela tiden och jag kan tänka mig att det finns många fler därute som också behöver det. Att det räcker, att det är good enough, att det duger och är tillräckligt. Det är så lätt att vi blir högpresterande maskiner som glömmer bort att ta med dagsformen i beräkningen när vi pressar runt spåret eller vinglar i den avancerade yogaställningen. Man kan inte alltid prestera 100%, och framförallt inte överallt. Om du haft en dålig natt, en lång dag på jobbet/skolan så kan det faktiskt få räcka med att löpturen blir en promenad eller att det svettiga gympasset får bli en stunds meditativ stretch istället. Det räcker, du räcker.

  Alexandra 2015-12-08 17:36:54
  Svara
 • Mitt bästa tips är att lära känna sig själv genom att ägna åt sig själv minst 30 minuter om dagen. Det kan vara antingen någon sorts aktivitet eller ta det lungt bara och och ta hand om mig själv genom att lyssna på hur jag mår NU, känner, vill etc.

  Jag tycker om den blåa mattan med vågarna på:)

  Tack Anja för din blogg och inspiration till matlggning och mera:)
  Allt gott

  Joanna Dudek 2015-12-08 16:49:50
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att känna tacksamhet för både stora och små saker. Just idag känner jag mig tacksam överatt bo i detta land med fantastisk förlossningsvård, tacksamhet för att blivande bebis i magen mår bra och tacksamhet för att jag har möjlighet att utöva yoga nästan varje dag.

  Tack för en mycket inspirerande blogg på alla olika plan! Min favoritmatta är någon av de rosafärgade 🙂

  Charlotte 2015-12-08 16:47:46
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att alltid handla efter magkänslan och göra vad som känns rätt för dig själv istället för utifrån vad andra förväntar av dig. Det kan vara svårt ibland men jag tror att det är först då vi kan bli stolta, lyckliga och bekväma med oss själva!

  Jag gillar den rosa mattan bäst då den inger ett lugn som jag skulle behöva då jag precis har börjat yoga.

  Ha en fin dag!

  Hanna 2015-12-08 15:44:11
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att alltid försöka ha en positiv inställning och att vara medveten om att man alltid väljer hur man hanterar händelser i vardagen. Hälsa är för mig välbefinnande och innefattar så många pusselbitar men genom att aktivt välja att se människors agerande och händelser utifrån välvilliga ögon mår jag bra! Om jag med denna motivering skulle vinna en av yogamattorna skulle jag bli så glad att det inte spelar någon roll vilken det blir. De är alla fantastiska!
  Kram Maria

  Maria 2015-12-08 14:30:04
  Svara
 • Åh mattorna är toksnygga! Skulle passa perfekt till mitt nyårslöfte om att yoga 1gång/vecka hela nästa vår!
  Mitt bästa hälsotips är nog att njuta av vardagsmotionen och att se trapporna på jobbet som en del av vardagen, något naturligt, där det lilla gör mycket! Varför jag startat en trapptävling fram till jul bland mina kollegor 🙂

  Kramis!

  Moa 2015-12-08 14:01:51
  Svara
 • För mig är lycka viktigt och jag tror att vi måste börja se mer inåt och våga följa våra hjärtan för att uppnå optimal hälsa! Mitt hälsotips är därför att följa ditt hjärta och inte alltid göra det som andra förväntar av dig. På så vis blir du lyckligare i längden eftersom du är ärlig mot dig själv och dina drömmar/ambitioner istället för att anpassa dig in i en mall som inte är anpassad till dina behov.

  Jag tycker om de rosa varianterna, allra mest den med grafiska trianglar på! Den skulle passa snyggt in på Yoga for Athletes som jag nu börjat bemästra efter några månader av skämskudde på passen pga min stelhet.

  Allt gott till dig och fina bebisen!

  Lisa 2015-12-08 13:49:58
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att när man går på träningspass i grupp – ställ dig långt fram! För det första ser man bättre där och störs inte av någon annan. För det andra så känner man att man har allas ögon på sig och då tar man i lite extra!

  hoppas på jättetur!

  Malin Junghard 2015-12-08 12:48:49
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att utmana sig själv att testa nya saker, stora som små. Att röra sig utanför sin egen comfort zone ibland helt enkelt. Det ger en fantastisk boost för självförtroendet och en skön må bra-känsla.

  Jag tycker alla era mattor är fina, men min favorit är den på bilden ovan.

  Maria 2015-12-08 11:22:38
  Svara
 • Hej Anja!

  Mitt hälsotips är kanske lite klyschigt men för mig var det en förändring av min inställning till livet som gjorde att mitt liv blev hälsosamt. Den dagen jag började att lyssna på min kropp. Under många år tränade jag hårt och straffade nästan mig själv för dålig kost och konstant dåligt samvete över att träna mer. Nu lyssnar jag på kroppen och tänker att vad härligt att jag KAN träna istället för att tänka jag MÅSTE träna. Jag tänker på alla goda näringsrika saker jag får äta och som är goda och bra för min kropp istället för att fokusera på allt ”dåligt” jag inte bör äta som jag tänkte tidigare. Att fokusera på det positiva och ändra min inställning har gjort mig till en gladare, hälsosammare person vilket speglar både mitt privatliv och yrkesliv. Hälsa för mig är så mycket mer än bara träning och kost, det handlar om en livstil. Vissa dagar är såklart fortfarande mindre bra men med en positiv grundinställning så hittar jag oftast snabbare tillbaka.

  Jag föll för den svart-vita spräckliga mattan redan första gången jag såg den. Skulle gärna göra mina solhälsningar på morgonen på denna fina matta ❤

  Önskar dig en trevlig vecka tillsammans med din lilla familj!

  Anna 2015-12-08 10:12:44
  Svara
 • Hälsa för mig är att ta hand om kroppen i sin helhet och att påminna sig själv om att förutom kroppen är även våra tankar och vår hjärna är en viktig del i en hälsosam livsstil. Många av oss är duktiga på att applicera hälsoperspektivet på våra kroppar, vi tänker på att äta näringsrik mat och vi ser till att röra på oss. Men vi glömmer många gånger att även hjärnan behöver tas om hand och få vila från de krav som vi ofta känner från omvärlden samt den stress och yttre stimuli som upptar allt mer av vår vakna tid. För mig är detta är utvecklingsområde som jag vill lägga allt mer fokus på, som ett komplement till den fysiskt aktiva livsstil jag redan lever. Här inspireras jag bav att läsa texter som den du skrev om hetsen om att ”komma tillbaka” till den kropp du hade innan din graviditet. Tack för de kloka och viktiga orden.

  Jag utövar inte yoga men har nyligen provat några klasser. Fastnade inte riktigt då jag har svårt att varva ner, men inser att det är precis den egenskapen som påvisar behovet av att utveckla den egenskapen. Kanske att en läcker yougamatta kan få mig att fortsätta prova, det vet man ju själv att snygga träningskläder gör det roligare att träna. Kanske gäller detsamma för träningsredskap 🙂 Samtliga mattor ser jättefina ut men favoriterna är nog de rosamönstrade som på bilden ovan.

  Tack för en inspirerande blogg!

  Maria Tengros 2015-12-08 10:06:25
  Svara
 • Hej & tack för en härlig blogg!

  Mitt bästa hälsotips är min ”pepp-bok”. Jag har köpt mig en fin anteckningsbok där jag för kostdagbok ( då jag har en magsjukdom måste jag föra dagbok ) satt in peppande bilder, förvara recept, träningsprogram och tips! ALLT blir så mkt roligare och jag kan följa min utveckling längsmed vägen.

  Alla mattorna är otroligt fina, men den ”gröna med trekanter” är no favoriten.

  Anna 2015-12-08 09:15:59
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att röra på dig mer genom att hitta aktiviteter som du tycker är kul och fokusera på dessa istället för att plåga dig själv på gymmet eller på löpbandet! Gillar du att plocka blåbär? Ut i skogen och leta ätbara grejer! Är det inte blåbärssäsong är det alltid säsong för nåt. Åk till badhus, promenera med kompisar runt stan, lek med syskonbarnen! Att röra på sig ger ett enormt hälsoboost, oavsett hur man gör det.

  Sofia Karlsson 2015-12-08 02:08:27
  Svara
 • Att lära känna sig själv. Lyssnar man på vad kroppen och knoppen behöver och följer den känslan, så kommer alla andra pusselbitar i livet att falla på plats. Bli din egen bästa vän och ta hand om dig själv. Därefter kan man ta hand om alla andra och leva livet fullt ut. Träna, vila, ät och lev i en härlig kombination!

  Skulle bli glad för vilken som av mattorna, därefter skulle det inte finnas några ursäkter kvar att inte träna yoga. Som min kropp faktiskt säger att jag skulle behöva.

  Felicia 2015-12-07 23:38:51
  Svara
 • Åh. härliga mattor!
  Bästa hälsotipset jag har är att verkligen jobba med rutiner. varje kväll göra iordning smoothie som står i kylen, varje söndag planera in varierande träningspass man mår bra av inför kommande vecka och påbörja varje morgon med 30 minuters promenad är exempel på saker som gör att jag får en hälsosam rutin och orkar leva hälsosamt även i stressiga perioder. Då det hälsosamma har blivit din rutin känns det inte längre jobbigt att gå upp lite extra tidigt på morgonen och du kommer garanterat längta efter frukosten när du vet att inte heller den glöms bort.

  De svartvita mattorna tycker jag är superfina!

  Hedda 2015-12-07 23:25:06
  Svara
 • Hej! Idag kommer inte mitt tips handla om något i matväg eller dryck, det kommer handla om vänskap och kärlek, den absolut bästa medicinen för hälsan! Min vän gjorde slut med sin kille efter två års samboliv och allt rasade samman. För att de skulle slippa bo tillsammans bestämde vi oss för att han fick min lilla 1:a och jag flyttade in med henne i deras 2:a. Detta blev starten på årets bästa ”må-bra resa”. Jävlar vad kul vi har och oj vad vintermörkret inte bli lika tungt när man skrattar dagarna ut. Tanken var att hon skulle flytta till en egen bostad nu i januari men så blir det inte längre, vi bor kvar och lever vårt egna lilla vänskaps-samboliv och har så galet roligt. Nu har man någon att prata med vid middagen och frukosten, se serier med och experimentera fram goda julbakelser. Just nu är detta mitt bästa hälsotips i mörkret. Träffa din bästa vän, sätt er ner och prata, skratta eller bara gör något kul tillsammans. Vintermörkret blir inte längre lika tungt. Hälsa handlar om att må bra och just nu mår jag bättre än någon grön smoothie, en god sallad eller någon god efterrätt kan göra, vänskap är hälsosamt delux!! Kram på er

  Elin 2015-12-07 23:22:23
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Glömde nämna vilken av mattorna jag skulle vilja ha, alla är så underbart fina men jag satsar nog på den svart/vita på översta bilden. Kram

   Elin 2015-12-08 15:20:58
   Svara
 • Hej inspirerade Anja!

  Mitt bästa hälsotips är att börja dagen med ett lugnt yogapass med fokus på andning och meditation. Behöver inte vara mycket eller långt. Nån övning eller två för att välkomna och landa i dagen räcker. Detta hjälper iallafall mig att hålla mig undan från onödig stress, ”hjärnspöken” och bröstandning, vilket är de bästa förutsättningarna för ge mig själv en fortsatt hälsosam dag.

  Skulle bli superglad för vilken som av era yogamattor. Tycker de är kanonfina allihop!

  Kram och tack för en varm och bra blogg!

  Julia Bergevi 2015-12-07 22:13:29
  Svara
 • Hejhej! Mitt hälsotips är finna Balans. Att förstå att livet har sina toppar och dalar, men trots dalar känna sig nöjd med det. Att kunna njuta av livet hela livet ut. Hur man gör det är så individuellt att jag inte kan ge ett konkret exempel. Ät en god tallrik med mat för ögats skull, spring i ös regn, umgås med vänner eller ta en dag på spa. Att bara le och vara glad och respektera livet och mig själv gör allt mycket lättare.

  Varför jag skriver denna poesifyllda kommentaren och smörar för dig, är för att jag så gärna skulle vilja få äga en sådan Yogamatta. Aldrig ägt en Yoga-matta men börjar sakna en nu, och som dessutom ska vara snygg. Oavsett om jag ”vinner” eller inte så kommer jag att önska mig en av Er i julklapp. Håller tummarna.
  Tycker den svart/vita är extra tjusig.
  Kärlek/ I

  Isabel 2015-12-07 21:57:18
  Svara
 • Tack för en inspirerande blogg!
  Mitt bästa hälsotips är att ge dig själv minst 15-30 min yoga varje dag. Att andas medvetet. Låta tankarna bara passera. Sträcka ut. Känna in kroppen. Kanske känner du för lugn meditativ yoga idag eller mer fysisk ashtangayoga eller både ock.
  Vilka fina yogamattor! De vill jag yoga på och jag gillar särskilt de i blå/gröna nyanser. Stort lycka till med yogamattorna!

  Frida 2015-12-07 21:54:39
  Svara
 • åh, mitt bästa hälsotips är att lära känna sig själv utifrån ens behov och vad en mår bäst av när det kommer till träning och mat, att inse att det inte finns någon mall utan att finna sitt bästa sätt att älska och ta hand om sin kropp.

  Jag gillar nog mönstret på mattan på bilden ovan, men i den lite mörkare färgen. 🙂 Kram!

  Elisabeth 2015-12-07 21:29:32
  Svara
 • Superfina mattor!

  Mitt bästa hälsotips är en morgon/kvällsrutin. Att varje natt lämna mobilen utanför sovrummet, och när man vaknar upp på morgonen tar man 5-15 minuters meditation, och liksom långsamt och mjukt påbörjar dagen. När kvällen sen kommer tar man en lugn stund i sovrummet, och skriver ned de saker man är tacksam för under dagen. Ett väldigt skönt och tacksamt sätt att börja och avsluta dagen!

  Allra finaste mattorna tycker jag är de i svartvitt, gärna de lite leopardmönstrade.

  Josefine 2015-12-07 20:48:41
  Svara
 • Hälsa är ett individuellt ämne och mitt bästa hälsotips är att göra det man själv mår bra av; umgås med människor man trivs med, äta det som får en att må bra, röra på sig på det sett man tycker är kul och skratta mycket. Varje dag är olik den andra och det gäller att lyssna på kroppen för att se vad man behöver just den dagen.

  Min favoritmatta är den som ser ut som silkespapper. Jag bor för tillfället uppe i Sälen och yogamattan skulle passa mig perfekt när jag behöver stretcha ut mina muskler efter en dag i skidbacken.

  Julia Melin 2015-12-07 19:26:04
  Svara
 • Skippa sockret! Aldrig mått bättre i både kropp och knopp 🙂

  Anna 2015-12-07 19:19:22
  Svara
 • Mitt absolut bästa hälsotips är att äta regelbundet. Kroppen förtjänar att få bra näring på regelbunden basis för att kunna leverera optimalt i vardagen. Att ge den mat regelbundet gör att kroppen slipper bli stressad och får en mycket bättre balans. Min favoritmatta är den rosa på bilden ovan. Så himla fin! Kram

  Janina 2015-12-07 19:00:02 http://nouw.com/janinawi
  Svara
 • Vilka fantastiska mattor! Som nybörjare inom yoga skulle jag verkligen behöva en sån fin matta för att få till träningen här hemma.
  Mitt bästa hälsotips ör att fånga dagsljus varje dag. Har verkligen märkt vilken skillnad det gör för mitt mående nu när jag är mammaledig.
  Svårt att välja en favoritmatta men någon på översta bilden i inlägget om mattorna (kan inte välja en…)

  Kram till dig och Lily!

  Ida Mikaelsson 2015-12-07 18:52:16 http://www.tidningenshapeup.se/idamikaelsson
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att försöka lyssna på kroppen, göra och ge den sånt som den mår bra av. Äta när du är hungrig, röra på dig när du behöver och vila när du måste. Jag tror att kroppen vet, iallafall oftast, vad den behöver och vad den mår bra av. Min favoritmatta är den som är på bilden till det här inlägget.

  Tack igen Anja för en fantastisk blogg och engagemang!

  Liza 2015-12-07 18:48:43
  Svara
 • Mitt bästa hälsotips är att vara ärlig mot sig själv. Att uppskatta sina styrkor och ta tillvara på varje valbarhet. Jag tucker alla dina mattor är fina. Men jag tror den åvan är min favorit! Kram

  Sara 2015-12-07 18:02:03 http://Anangelsecrets.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!