ANJA FORSNOR

Och vinnaren är…

Wow! Så härligt att följa alla era bidrag i frukostutmaningen. Jag älskar att ni verkar älska frukost precis lika mycket som jag gör och. Och ni har bjudit på så mycket inspiration till att äta frukost ihop, både som en härlig brunch med familjen och som ett sätt att skaka av nervositet inför en jobbintervju.

Efter att ha scrollat igenom alla bidrag både en, två och tre gånger (vilket gjorde mig väldigt hungrig!) vill jag gratulera Moa Hals (@halsen) till vinsten. Stort grattis! Maila mig på [email protected] så ser jag till att du får ett riktigt härligt frukostkit från ICA hemskickat till dig.

Grattis!

ica-gott-liv-frukost

Fortsätt frukostdejta vet ja! Det är fortfarande vinter, mörkt och kallt ute – alla sätt att få in mer energi i vardagen är bra sätt. Och kombon mat tillsammans med vänner slår ju sällan fel.

Mina bästa tips:

> Ha en stående frukostdejt med en vän varje måndag – bästa sättet att starta veckan på

> Sätt guldkant på vardagen och bjud hem en vän på frukost mitt i veckan

> Förbered frukosten kvällen innan ifall du har ont om tid på morgonen

> Turas om med en kollega att ta med frukost till varandra på jobbet

> Boka in frukostmöten istället för lunchmöten på stan

> Smyg upp lite tidigare än din sambo och överraska med frukost på sängen

Inlägg i samarbete med ICA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!