Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Favorit i repris, acai bowl!

Söndagens bästa frukost är helt klart denna acai bowl. Jag köper fryst acai i min vanliga mataffär eller beställer via Mathem. Så mycket godare än att köra med acaipulver, dessutom blir det så glassig och härlig konsistens.

Här hittar ni hela receptet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Anja! Googlade på Bugaboo Buffalo och kom då till din blogg. Funderar på att köpa en sådan men har funderat lite på det där handtaget som finns, upplevs det som stötigt? Gör det att det skymmer barnet? Är du nöjd med din buffalo? Är den värd pengarna?
  Tacksam för svar! Mvh Anna

  anna 2016-01-25 10:16:18
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej Anna! Vad kul att du hamnade här. Jag kan varmt rekommendera vagnen, vi är så nöjda med den! (Har inte så mycket att jämföra med eftersom det är vår första vagn men vi har aldrig stött på några problem eller ångrat oss en sekund). Handtaget är enkelt att plocka bort, vi har det alltid under vagnen där det inte tar någon plats. Men det är så smidigt att sätta på när man behöver bära loss liggdelen, t.ex. när man åker tåg eller om vi är hos vänner, då tar vi bara av liggdelen så kan hon ligga kvar och sova i vagnen. Jag gillar buffalon för att den är rejäl samtidigt som den är ganska nätt. Plus att vagnen är ganska hög, i vissa vagnar ligger bebisen så långt ner vilket inte känns så ergonomiskt för ens egen rygg med alla lyft. Hoppas du blev lite klokare nu 🙂 Lycka till!

   Anja Forsnor 2016-01-25 11:26:51
   Svara
 • Du har bästa frukost tipsen 🙂 Ska bli kul att se din bok när den kommer ut!

  Veronica 2016-01-24 12:53:26 http://www.mywayaboutthis.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!