Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Dagens to do

Fick de här fina bilderna av Sofia som hon tog på pressfrukosten i torsdags. Tyckte de var så mysiga att jag ville dela med mig! Det ser ut som Lily och Edita tar i hand, haha. Hej där kompis!

Nu ska jag och min lilla gosbollen (Lily alltså, inte Edita) bege oss till BVC på läkarkontroll. Vårt BVC ligger på samma gata som vi bor på så det tar bara 10 minuter att promenera dit. Brukar ta en liten omväg på vägen tillbaka så det blir en lagom promenadsträcka.

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen, känns som jag inte kan planera mer än en sak om dagen om jag ska få ihop allt. Tycker ändå jag börjar få lite rutin på allt men det är ju så mycket som ska synka med amning, blöjbyten och påklädnad innan man lyckas ta sig hemifrån dessa dagar. Någon som känner igen sig?

bloggfrukost med friggs-5 bloggfrukost med friggs-4

Tack för all respons kring mitt inlägg om mammakroppen jag skrev igår. Ni är HELT FANTASTISKA på att sprida kärlek och värme och jag är så tacksam för vartenda ord <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • men sötaste bebben du har. Lilla rumpan där <3

  ISA 2015-12-01 23:33:22 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag kan bara hålla med. Första tiden tänkte jag att jag aldrig skulle komma ut för min lilla ville äta non-stop så det blev korta promenader. Det är ingen myt att allt tar såå mycket längre tid. Jag försöker fokusera på att det är en tid där det är tillåtet att mysa och bara ta det lugnt och det känns väldigt skönt ändå☺️

  Sara 2015-12-01 14:34:19
  Svara
 • Hahaha… Jag håller med tidigare kommentar. Omöjligt att göra nåt innan kl 13 och jag är glad om jag hinner duscha innan jag ska ut.
  Det kan ta dagar att få iväg ett mail. Börjar få mer rutin så jag antar att det blir lite smidigare framöver. Beundrar sig som orkar och har lyckats komma iväg på pressfrukost. Jag var överlycklig när jag lyckades gå till matbutiken en dag. Haha…

  Kramar
  Lisa

  Lisa 2015-12-01 11:20:45 http://inbetweenthecontrasts.com
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hahahaha ja men man får liksom ta ett steg i taget. Vissa dagar hinner jag med en massa och igår låg vi bara på soffan i mjukiskläder hela dagen, gick inte utanför dörren. Har dock fortfarande inte lärt mig vilken tid allting tar! Spelar ingen roll om jag går upp klockan 07, helt plötsligt är klockan efter 12 och jag har inte ens hunnit äta frukost 🙂 Hoppas ni har en mysig helg! Kramar

   Anja Forsnor 2015-12-05 11:27:42
   Svara
 • Hej!
  Exakt så kändes det för mig också! Det räckte absolut med att göra en grej om dagen och då helst inte före kl 13.
  Amma, byta blöja, klä på, amma, försöka borsta håret, byta blöja, äta något sjölv, amma, byta blöja.. etc etc..

  Men så härligt, det blir annorlunda, nu är min bebis 2 månader och allt känns mycket smidigare och inte lika stort projekt längre att ta sig utanför dörren.
  Men som sagt enklast att inte boka in något innan kl 13 för att inte dö stressdöden!

  Tilde-Josefin 2015-12-01 10:20:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!