ANJA FORSNOR

Frulle på Hotel Diplomat

I morse var Lily på sin första pressträff. Det var Friggs som tillsammans med mina kollegor Sofia, Edita och Petra bjöd in till finfrukost på Hotel Diplomat. Så härligt att träffa alla tjejerna och Lily fann sig snabbt i minglet och ville kramas med alla. Älskade lilla gosunge! Edita hade såklart med sig bedårande lilla Alba så det var två bloggbebisar på plats. Vem vet – snart kanske vi lanserar Metro Mode Mini? 

Jag gick därifrån med en minst sagt välfylld vagn (bästa med att ha vagn!) med godsaker i form av riskakor, bars, teer och massa annat. Jag har blivit helt besatt av deras tunna riskakor med majs och bovete och åt upp ett halvt paket härrom natten. Lily bestämde sig för någon slags uppesittarkväll som resulterade i amningsmarathon för mig. Till slut slocknade hon och jag var så hungrig, kunde aldrig förstå innan hur mycket energi som går åt till att producera mjölk och att amma.

Nu har jag i alla fall amningssnacks så jag klarar mig ett tag framöver haha, tack Friggs!

friggs

Dessa med mörk choklad lever också farligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag fick rådet att hålla nyfödingen borta från ställen med många människor – tunnelbana, varuhus, fester osv – för att de är så lättsmittade som spädbarn, inte har något immunförsvar och kan lätt bli jättesjuka om de får något relativt mild virus. Kanske bra att ta det lugnt med mingel och massa kramar från okända medan hon är så spädis fortfarante?

  Maria 2015-11-29 17:01:20
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja, du har säkert rätt, man vill ju inte utsätta den lilla för något i onödan. Än så länge undviker jag tunnelbanan och varuhus och hon har bara fått kramas med vänner än så länge. Men det finns ju inget som garanterar att de är helt friska heller, speciellt såhär i förkylningstider. Får snåla lite på myset ett tag kanske 🙂

   Anja Forsnor 2015-11-30 23:19:29
   Svara
 • Ah jag kommer ihag amningsmaratonkvallarna. Ladda ner nagra serier. Jag satt varje kvall mer eller mindre non-stop och ammade i tva manader. Sen lugnade han ner sig 🙂

  Eva 2015-11-27 14:30:36
  Svara
 • hihi, det ska börjar i tid med minglandet, helt rätt! så skönt ändå att du kan ta med henne 🙂

  ISA 2015-11-26 19:45:37 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!