ANJA FORSNOR

När lanseras yogamattorna?

Hej! Kanske har du redan skrivit om detta, men när lanseras yogamattorna?! Ser ju sjukt najsiga ut och jag tänker ev julklapp till mig själv och andra jag tycker om. Vidare önskar jag att du kan njuta riktigt mkt av upploppet av graviditeten och lycka till med bebisen! KRAM

Tack snälla! Vad roligt att du är intresserad av mattorna, håller med om att det är den perfekta julklappen till dig själv och dina vänner! Mattorna är just nu under produktion och planen är att vi ska kunna lansera dem i december. Just nu hänger allt på fabriken men vi håller verkligen tummarna att allt går enligt tidsplanen så vi kan lansera webshopen som planerat inför jul. Håll utkik här så ska jag givetvis hålla er uppdaterade så fort jag vet mer! Kram

grounded-factory-logo groundedfactory

Läs mer om yogamattorna:

> Plåtning med Grounded Factory

> En dag med Yogagirl

> Äntligen är våra yogamattor här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Perfekt! Då håller jag tummarna att allt går som planerat 🙂

    Mia 2015-10-22 18:41:51
    Svara
  • Men oj vilka fina! Blir ju att inhandla direkt när de finns till försäljning 🙂 Snyggt jobbat!

    M 2015-10-22 14:34:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!