ANJA FORSNOR

Äntligen är de här

grounded-factory-yoga yoga-mattor-grounded-factory grounded-factory-mats grounded-factory-yogamats

Tadaaa! Här kommer en liten tjuvtitta på det jag och Iman jobbat med de senaste månaderna, nämligen att tillverka yogamattor. Vi tyckte att det saknades snygga yogamattor så i våras startade vi företaget Grounded Factory som bland annat kommer att tillverka och sälja mönstrade yogamattor. Alla mönster är skapade för hand av två riktigt duktiga printdesigners som vi fått äran att jobba med. Nu har vi äntligen fått prover på första kollektionen och vi är så nöjda!

Vad tycker ni? Åh, skulle vara superkul att höra er spontana reaktion på färgerna och på alla olika mönster. Som det ser ut nu planerar vi säljstart lite senare i höst och givetvis kommer jag hålla er uppdaterade längs hela vägen. Hoppas ni gillar dem lika mycket som vi gör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!