Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

En dag med Yogagirl

yogagirl yogamatta yoga yoga-uppsala iman-anja yogagirl-uppsala grounded-factory

Igår packade jag och Iman med oss varsin av våra egna yogamattor och begav oss till Uppsala för att yoga med självaste Rachel Brathen, a.k.a Yogagirl. Det var en så häftig känsla att rulla ut våra mattor i salen och se dem i sitt rätta sammanhang. De sticker ju ut ganska mycket bland alla enfärgade vanliga yogamattor och det är precis det som är tanken. Älskar dem! Det var svårt fotoljus inne i salen när allt drog igång men jag tog ändå ett gäng bilder för att kunna dela med mig till er.

Själva yogapasset var cirka 1,5 timme långt och väldigt lugnt, anpassat för att alla skulle kunna hänga med. Jag hade inte räknat med att kunna genomföra hela passet såhär i sjunde månaden men med lite modifikation av vissa övningar kunde jag ändå vara med på stora delar vilket var kul. Jag har inte yogat på hela sommaren och det var verkligen skönt att låta tankarna försvinna iväg och bara vara. Helt klart en häftig och lite annorlunda upplevelse att yoga i en sal med 900 andra personer, tydligen den största yogaklassen hon haft hittills!

Jag är sugen på att plocka upp yogan nu till hösten och köra lite gravidyoga igen fram tills due date. Jag körde ju gravidyoga med Jennie Liljefors på Altromondoyoga i våras men då var jag bara runt vecka 14 och kände mig inte speciellt gravid. Tror jag skulle ha så mycket mer nytta av det nu! Någon av er som yogat under graviditeten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!