Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Fredag och färska hallon

hallon frukost3

Så underbart med fredag! Jag sitter hemma och inväntar ett bud som ska komma nu under förmiddagen, passar på att förbereda lite inför ett roligt jobb jag ska göra nästa vecka. Idag har jag en riktigt bra känsla i kroppen, känner på mig att det här kommer bli en fin fredag.

Önskar jag hade kvar den här burken med färska hallon i mitt kylskåp men den försvann illa kvickt. Istället blev den en variant av den här blåbärssmoothien (fast utan proteinpulver) som också var riktigt god. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, färska bär alltså. Få saker är så gott som riktigt mogna, söta och färska bär. Naturens godis när det är som allra bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson