ANJA FORSNOR

Fredag och färska hallon

hallon frukost3

Så underbart med fredag! Jag sitter hemma och inväntar ett bud som ska komma nu under förmiddagen, passar på att förbereda lite inför ett roligt jobb jag ska göra nästa vecka. Idag har jag en riktigt bra känsla i kroppen, känner på mig att det här kommer bli en fin fredag.

Önskar jag hade kvar den här burken med färska hallon i mitt kylskåp men den försvann illa kvickt. Istället blev den en variant av den här blåbärssmoothien (fast utan proteinpulver) som också var riktigt god. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, färska bär alltså. Få saker är så gott som riktigt mogna, söta och färska bär. Naturens godis när det är som allra bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!