Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Min torsdagmorgon

breakfast

Min torsdag började på bästa sätt med att Klara kom hem till mig tidigt på morgonen. Jag hade pressat juice på ekologiska morötter, apelsiner och ingefära.

havregurt

Vi mixade naturell havregurt med hallon, jordgubbar, banan och lite vaniljpulver. Strösslade med lite rostad kokos och hampafrön, så gott!

carrotjuice

Färgen, underbar!

poched-eggs

Och ägg såklart! Mycket ägg i bloggen just nu, haha. Klara pocherade helt perfekta ägg som vi åt på nybakat surdegsknäcke från Risenta. Kan vara det godaste knäcket jag testat att göra själv, tips för er som inte orkar handla massa olika ingredienser. Mysig frukost som pågick till strax efter lunch, där vi hann avverka alla samtalsämnen innan vi kände att det var dags att börja jobba.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Så gott det ser ut!

    http://www.junitjejen.se

    JUNITJEJ 2015-03-14 21:52:00
    Svara
  • Vilken drömfrukost! Bra inspiration

    Moa 2015-03-13 22:12:00
    Svara
  • http://isabyl.devote.se

    Men åh så härligt & gott det där ser ut! ÄGG <33

    ISA 2015-03-13 10:00:00
    Svara
  • Åh vad gott 🙂 är knäckebrödet glutenfritt?

    Anna 2015-03-13 08:46:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!