ANJA FORSNOR

Pierias Livs i Hötorgshallen

pierias livs

Var förbi Pierias Livs nere i Hötorgshallen igår och köpte på mig lite nytt till mitt skafferi. För er som bor i Stockholm är det ett måste att besöka Pierias Livs, det är verkligen en liten guldgruva.

Hyllor fyllda med rostad kokos, nötter, frön, frystorkade bär, flingor, ris, kryddor, alger, chokladdoppade nötter, chiafrön – you name it!

Här hittar jag alltid spännande saker som man aldrig ser i vanliga matbutiker, dessutom kan man ofta provsmaka sakerna innan man köper vilket jag gillar. De har även ett stort utbud av ekologiska produkter och det mesta importeras direkt av Pierias Livs så därför kan de hålla så låga priser.

pierias livs hötorgshallenIgår köpte jag kikärtsmjöl som jag tänkte ha till grönsaksbiffar och falafel, rå kakao som jag alltid ser till att ha hemma och aloe vera pulver. Aldrig sett detta förut, någon som testat?

frukt nötter bär pierias livsGår aldrig härifrån utan att köpa deras rostade kokos, den är så god! Dessutom blev det gojibär, frystorkade hallon och blåbär. Man kan även köpa torkade tranbär sötade med äpplejuice vilket jag tycker är bra, ofta brukar tranbär vara sötade med massa socker.

Det bästa av allt är att man kan köpa det mesta i olika storlekar, vilket gör att det även blir ganska billigt. Allt jag handlade gick på drygt 200 kronor. Personalen är både trevlig och kunnig så fråga gärna om du behöver tips och råd, det brukar jag göra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!