Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Smoothiebomb med banan, hallon och nötsmör

bild 2 (88)

bild 1 (89)

Lördagens smoothiebowl blev en riktig smoothiebomb! Det här skulle nog kunna serveras som en dessert utan att någon hade klagat. Jag svängde ihop den i efter min träning i lördags och jag fick nästan dåligt samvete av att äta den till frukost – så god var den! Haha. Blev typ avundsjuk på mig själv när jag satt där i soffan och glatt mumsade på.

Min sambo sa att det var den godaste frukosten han någonsin ätit (eller något i stil med det) så det tar jag som ett bra betyg. Smoothiebowl varvat med frysta hallon, bovetepuffar, müsli och rostad kokos. Smarr!

Smoothiebomb
2 portioner

2 dl frysta hallon + lite extra till topping
2 dl kokosmjölk, den på konserv
1 fryst banan
1 mogen avokado
1 dl proteinpulver, jag använder Vassleprotein med vaniljsmak från Holistic
1 msk riven kokos
1 tsk Baobab (kan uteslutas)
1 tsk Holistic Reds (kan uteslutas)
1-2 droppar Stevia sweet drops
is
nötter, frön, bär, kokosflarn eller annan topping

Börja med att mixa banan, avokado och lite kokosmjölk. Tillsätt sedan hallonen lite i taget och sedan resten av ingredienserna. Tricket för att få en fluffig smoothie är att inte ha för mycket vätska. Jag tillsätter gärna lite i taget så den inte blir för rinning. Frusen banan är också bra, då blir konsistensen direkt som glass! Färsk banan går lika bra smakmässigt men tillsätt gärna lite extra is då. Även avokado är en bra bas i smoothies som egentligen inte tillför så mycket smak men ger en härlig krämighet.

Mixa, mixa, mixa tills en slät och härlig smoothie.

Lägg frusna hallon i botten av ett glas, klicka sedan ner några skedar smoothie. Lägg ett lager müsli, kokos eller nötter och klicka på ett lager smoothie till. Avsluta med några bär på toppen och njut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!