ANJA FORSNOR

Jakten på det perfekta nötsmöret

fitnessguru nötsmör

Den ständiga jakten på det perfekta nötsmöret!

Jag älskar nötsmör i olika varianter, perfekt med en liten klick till frukt eller riskaka som mellis men även perfekta att baka med. Förutom att det är så vansinnigt gott så innehåller nötsmör bra med fibrer, protein och antioxidanter.

Nötsmören ovan kommer från Fitnessguru och är båda ekologiska samt givetvis utan några tillsatser. Jag har beställt deras jordnötssmör tidigare och tycker det är väldigt gott, framförallt den som är crunchy.

Däremot blev jag positivt överraskad av deras mandelsmör som är ett av de godaste jag testat hittills! Vissa mandelsmör är ganska smaklösa och tråkiga men Fitnessgurus smakar verkligen mandel och har lite konsistens. En ny favorit i skafferiet!

Förresten, om ni inte testat dessa riskakor med Solros- och sesamfröm från Friggs så kan jag verkligen rekommendera dem, yum!

Okej, nu vill jag veta – vilka är era bästa nötsmör? Vilka märken får jag aaaaabsolut inte missa? Hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Monkis är supergott! Relativt billigt (åtminstone där jag köper det). Mixade mandel och hasselnötssmöret är grymt. Det är bitar i det. Annars är deras vita mandelpasta hur god som helst (utan bitar/crunchy dock). Slutligen har det även pumpafrösmör som är gott om man inte vill ha något så sött. Haha jag tog denna fråga mycket seriöst

  Mirjam 2014-04-15 17:14:00
  Svara
 • Monkis är supergott! Relativt billigt (åtminstone där jag köper det). Mixade mandel och hasselnötssmöret är grymt. Det är bitar i det. Annars är deras vita mandelpasta hur god som helst (utan bitar/crunchy dock). Slutligen har det även pumpafrösmör som är gott om man inte vill ha något så sött. Haha jag tog denna fråga mycket seriöst

  Mirjam 2014-04-15 17:14:00
  Svara
 • kung markattas mandelsmör är grymt, annars supergott att själv rosta mandel på låååg temperatur och göra till smör i matberedare….billigare

  Bella 2014-04-12 15:17:00
  Svara
 • kung markattas mandelsmör är grymt, annars supergott att själv rosta mandel på låååg temperatur och göra till smör i matberedare….billigare

  Bella 2014-04-12 15:17:00
  Svara
 • Definitivt Meridian crunchy hazelnut butter. Det ar som godis. Jag forsokte gora eget men det blev inte alls lika gott -en av fa ganger som kopt ar godare!

  Eva 2014-04-11 17:57:00
  Svara
 • Definitivt Meridian crunchy hazelnut butter. Det ar som godis. Jag forsokte gora eget men det blev inte alls lika gott -en av fa ganger som kopt ar godare!

  Eva 2014-04-11 17:57:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!