ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

frukost-banangrot-hallon-havregrynsgrot

VECKANS BÄSTA: Att det är födelsedagsvecka och vi har fått fira lilltjejen för första gången. Hon som alltid vaknar tidigt sov till 8.45 på hennes födelsedag… undra om hon låtsades sova för att vi skulle komma in och väcka henne? Haha. När vi smög in och sjöng för henne satte hon sig upp i sin säng och skrattade. Så himla mysigt! Hon verkar ha ärvt min förtjusning för födelsedagar i alla fall.

VECKANS SÄMSTA: Att det blivit vinter på riktigt. Och det här med vintertid, jag fattar verkligen inte grejen?! Det är ju så jobbigt att det börjar bli mörkt redan efter 15, dagen försvinner så fort. Åh, som jag längtar till Cali nu!

VECKANS TRÄNING: Löpintervaller på gymmet, morgonyoga på Urban OM och styrketräning på gymmet.

JUST NU: Har jag och Lily precis ätit banangröt med hallon (recept här) till frukost. Eller ja, Lily kastade det mesta på golvet som vanligt. Suck, dessa faser alltså.

IDAG SKA JAG: Hänga med min mamma och hennes man som kommer hit om några timmar. De spenderar helgen i Stockholm och det ska bli så mysigt!

IKVÄLL: Ska vi laga asiatiska laxburgare med mangosalsa, kålsallad och massa koriander. Till efterrätt blir det nya Yollibox med smak av Peanut Butter, har ni testat den? Så god! Är det okej att redan längta efter middagen trots att jag är mätt från frukosten?

I HELGEN: Ska jag fylla år! Imorgon blir det födelsedagsfirande all day. Vi börjar med en lugn frukost hemma, sen tänkte jag försöka dra med mamma på yoga. Efter det drömmer jag om en lång vinlunch på stan och sen blir det lite fix i lokalen innan alla kommer. Efter festen checkar vi in på Haymarket, eftersom mina föräldrar är hemma hos oss med Lily så unnar vi oss lite barnfri tid.

Jag får se hur mycket jag hinner blogga i helgen men jag hoppas ni har lite överseende med det. Efter helgen blir det garanterat bildkavalkad från festen, det vill jag lova.

Vad har ni för planer i helgen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en toppenhelg! Jag ska träffa min pojkvän samt mina bästavänner i helgen. Det känns så himla bra, efter några kämpiga veckor är det behövligt att få fylla på med energi av dem!

  Janina 2016-11-05 20:43:01 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Världens största grattis till min favoritbloggerska! Jag trillade in här först för några månader sedan, men din blogg är nu en av mina favoriter! Ha en fantastisk födelsedagshelg, det är du värd!

  Tusen kramar från mig <3

  Emelie 2016-11-05 10:08:52
  Svara
 • Älskar fredagslistan!

  Helgen ska blir såå lugn och skönt! God mat, nån spontan träning, lgh-visningar och så ska jag baka säsongens första öppelsmulpaj 🙂

  Måste testa peanutbutter-glassen, tack för tips!

  Grattis i förskott!! Wihoo!

  Kram Moa

  Moa 2016-11-04 22:04:53 http://Moahals.fineday.se
  Svara
 • denna helg ska du bara njuta och ha riktigt kul tycker jag! vi finns kvar såklart så tänk inte ens på bloggis! Grattis i förskott <3

  ISA 2016-11-04 20:24:33 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Å… maten på golvet-perioden kommer jag ihåg. Blir en del matsvinn nu med som landar på golvet, vilket märks när man tar fram dammsugaren och det rasslar upp både det ena och det andra runt just lillfias stol.. 🙂

  Va roligt med alla kalas!! Jag ser redan fram emot januari/februari då vi ska fira en liten 3-årings dag här hemma =D vill börja köpa presenter, servetter och ballonger redan nu. Can’t wait!

  I helgen blir det massa bus med kusiner och kompisar. Gissningsvis sitter vi vuxna utslagna på kvällen men kul lär vi ha 🙂

  Ha en fin helg!

  Paulina Gunnardo 2016-11-04 13:28:55 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!