ANJA FORSNOR

FÖR ETT ÅR SEDAN

anja-forsnor

För exakt ett år sedan publicerade jag det här inlägget. Jag gick in i vecka 41, var en dag efter BF och kände liksom att det var dags. Det var en lördag och vi var hemma hela dagen och tog det lugnt. Man vågar ju inte riktigt planera allt för stora äventyr sådär i sluttampen.

Jag envisades med att vi skulle ta lite fler bilder på magen nu när den var så himla stor. Tips till alla gravida – ta bilder på magen! Det spelar ingen roll om det är enkla mobilselfies i spegeln, de behöver varken vara snygga eller piffade. Men det är så kul att titta tillbaka på i efterhand.

Jag minns att jag i vecka 22 tyckte att magen var SÅ STOR och tyckte det kändes helt orimligt att det ens skulle kunna bli större. Well, det kunde den, haha.

Men å andra sidan så här i efterhand tycker jag det känns helt sjukt att det liksom bott någon där inne? Hur får en plats?

På kvällen var vi på middag hos Johan och Maria, jag satt på en pall i köket när de lagade mat och minns att jag hade sådana förvärkar. Men det hade jag liksom haft i flera veckor så jag tog det inte så allvarligt. När vi skulle sova den natten kom jag aldrig till ro och morgonen efter drog det hela igång…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh! Jag har BF idag, haft förvärkar huuur länge som helst. Vi var helt säkra på att han skulle vara här nu, så nu är det bara att försöka programmera om hjärnan på 2 veckor till…för att vara på den säkra sidan…!

  Magdalena 2016-11-01 16:01:00
  Svara
  • Svar på Magdalenas kommentar.

   Åh så spännande! Jag hade också förverkar i flera veckor innan så när det väl var BF kändes liksom ingenting annorlunda. Men så vips två dagar senare var hon ute! Känns ändå som att förvärkarna är kroppens sätt att förbereda sig så någon nytta vill jag ändå tro att de gör. Oavsett vad, snart är han här. Stort lycka till!

   Anja Forsnor 2016-11-02 10:18:41
   Svara
 • Ja, hur kan det vara en bebis i ens kropp? Såhär lite drygt ett år senare får jag fortfarande inte ihop det. Haha! Otroligt fin bild på dig och lilla L i magen 🙂 Kram!

  Ida 2016-11-01 14:18:28 http://www.blogg.loppi.se/mammamuskler
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Haha, håller verkligen med. Känns helt övermänskligt liksom, att det är såhär det funkar 😉 Tack fina du! Stor kram

   Anja Forsnor 2016-11-01 14:40:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!