ANJA FORSNOR

Gravid vecka 41

Jaha, då var vecka 41 här. Hade BF igår den 30 oktober men jag har hela tiden varit inställd på att gå över tiden så det känns ganska lugnt. Någon som vågar gissa på när hon kommer? 

Fick massa gissningar på instagram igår och det var så kul att läsa igenom! Jag fyller själv år den 5 november så det finns ju en stor chans att hon kommer på samma dag. Rätt otroligt om det skulle ske, eller hur?

Idag passar vi på att mysa runt här hemma, vilar en massa och ser till att njuta lite extra av magen. Det kan ju dra igång precis när som helst så det gäller att vara utvilad. Ikväll blir vi bortskämda med middag hos Johan och Maria och det ser jag verkligen fram emot. 

Hoppas ni har en fin helg!


Ps. Om man piercar sig i naveln som tonåring så får man räkna med dubbel navel som gravid, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • OJ vilken fin klocka!! Var kommer den ifrån? 🙂

  Ebba 2015-11-05 21:41:06
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Tack, älskar själv den! Den kommer från Larson & Jennings, fick den som pepp-present inför förlossningen av min pojkvän <3

   Anja Forsnor 2015-11-07 14:18:46
   Svara
 • Mysigt att det är så nära nu!
  Jag gick över tiden tio dagar med båda mina barn och de dagarna var helt klart de längsta i mitt liv. Men så värt den väntan! <3

  Karin FitnessochHälsa 2015-11-03 22:19:35 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Vad spännande att hon snart kommer!
  Jag gick över tio dagar med båda mina barn och de tio dagarna var nog de längsta i mitt liv. Man längtar ju så då på sluttampen!

  Karin FitnessochHälsa 2015-11-02 21:45:30 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
  • Svar på Karin FitnessochHälsas kommentar.

   Åh gud, jag kan tänka mig det! Nu hade jag ”turen” att bara gå över två dagar och det kändes ändå helt okej, hann liksom aldrig bli riktigt rastlös än. Men efter en vecka kan jag tänka mig att man klättrar på väggarna!

   Anja Forsnor 2015-11-07 14:04:58
   Svara
 • Wow, så du strålar!

  Josefin 2015-11-02 16:28:10
  Svara
 • I går kom hon äntligen! Det blev en Halloweenbebis! 🙂
  Jag kan skriva en hel bok om min förlossning som började med att vattnet gick i Hollywoodstil och sen tog 46 timmar! Tillslut kom hon ut med sugklocka. Det är det tuffaste jag varit med om och i dag är jag så sliten men ändå var det en häftig upplevelse och jag fattar inte att kroppen kan klara av så mycket som den gör.
  Jag är fortfarande i lite chocktillstånd och fattar inte riktigt vad som hänt. Måste låta det sjunka in i några dagar.
  Vi får träffas och prata förlossningshistorier när din lilla tjej kommit!

  Skrattade när jag såg bilden. Våra sovrum ser nästan identiska ut med grå väggar och Stokke sängen bredvid. Jag har dessutom också en extra navel från piercing. 🙂

  Stor kram och lycka till med förlossningen! Ditt livs träningspass! 😉
  Snart är hon här! <3

  Lisa 2015-11-01 17:33:45 http://inbetweenthecontrasts.com
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Men åh, STORT grattis till er lilla tjej! Vilken jäkla kämpe du är, 46 timmar! Jag förstår att du är sliten men som du säger, att kroppen faktiskt klarar av så mycket som den gör är helt otroligt. Jag hade nog väldig tur att förlossningen gick ganska snabbt, dock fick jag aldrig vara med om vattnet i sann Hollywood-style vilket jag nästan hade sett fram emot haha. Ser fram emot att ses sen och prata förlossning, jag har en helt ny respekt och beundran för kvinnokroppen efter att ha gått igenom det där.

   Haha, great minds think like! 😉

   Anja Forsnor 2015-11-07 14:02:19
   Svara
 • Min Vilmer (3) föddes på min födelsedag.En väldigt unik och härlig känsla.Och vilken födelsedagspresent!Oslagbar!;)
  Kram Kamilla

  Kamilla 2015-11-01 14:32:40
  Svara
  • Svar på Kamillas kommentar.

   Hej Kamilla, så roligt att höra ifrån dig! Min lilla tjej föddes ju nu tre dagar innan min egen födelsedag men det kändes ändå som den bästa tänkbara presenten någonsin. Så mysigt på alla sätt och vis. Hoppas allt är fint med dig och familjen! Stor kram

   Anja Forsnor 2015-11-07 13:56:56
   Svara
 • Vilket sammanträffande detta är! Jag hitta din blogg för ett par veckor sedan och tyckte det var himla roligt att läsa då jag har beräknad födsel 29 oktober, kul att vara så i fas liksom. Och nu skriver du att du fyller 5 november, jag fyller den 4e!

  Ingen bäbis som tittat ut här ännu….

  Lycka till!

  Angelica 2015-11-01 11:27:02
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Så roligt att du hittat hit Angelica! Åh vilket sammanträffande! Hoppas våra små bebisar väljer att titta ut snart, så komiskt om de skulle lyckas pricka in våra respektive födelsedagar. Vi vet i alla fall med all säkerhet att det blir två små skorpionbebisar 😉 Lycka till!!

   Anja Forsnor 2015-11-01 12:24:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!